kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 176 oldal |
Sorozatcím: | A vendéglátás kérdései |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 21 cm x 16 cm |
ISBN: | 963-637-092-3 |
ITALOK | 3 |
Alkoholtartalmú italok | 4 |
Bor | 9 |
A szőlőnövény jellemzése | 10 |
A bor készítése | 12 |
A bor kezelése | 16 |
A bor forgalmazása | 18 |
A bor minősége | 24 |
A bor kémiai összetétele | 25 |
A bor érzékszervi tulajdonságai | 29 |
A bor rendellenes elváltozásai | 34 |
A borok fő típusai | 36 |
Természetes borok | 37 |
Likőrborok | 41 |
Szénsavas borok | 46 |
Magyarország borvidékei | 51 |
A bor helye az étrendben | 4 |
Sör | 56 |
A sörgyártás nyersanyagai | 57 |
A sör készítése | 59 |
A sör forgalmazása | 65 |
A sör minősége | 67 |
A sör kémiai összetétele | 68 |
A sör érzékszervi tulajdonságai | 70 |
A sör rendellenes elváltozásai | 72 |
A sörök fő típusai | 74 |
Szeszesital-ipari készítmények | 76 |
Pálinkák | 78 |
Valódi pálinkák | 78 |
Különleges pálinkák | 81 |
Kereskedelmi pálinkák | 82 |
Egyéb készítmények | 82 |
Likőrök | 84 |
Kereskedelmi likőrök | 84 |
Különleges likőrök | 85 |
Kevert italok | 87 |
Külföldi szeszesital-ipari készítmények | 89 |
Alkoholmentes italok | 94 |
Gyümölcs- és zöldséglevek | 96 |
Szörpök | 99 |
Szénsavas üditőitalok | 100 |
Cukrot nem tartalmazó üdítők | 101 |
Cukortartalmú üdítők | 106 |
Fűszerek és ízesítőszerek | 108 |
Fűszerek | 108 |
A fűszerek jellemzése | 108 |
A fűszerek minősége | 110 |
A fűszerek forgalmazása | 112 |
A fűszerek csoportosítása | 114 |
Gyökerek, gyökértörzsek | 116 |
Héjrészek | 117 |
Levelek | 119 |
Virágok, virágrészek | 120 |
Magvak | 122 |
Termések | 124 |
Hazai fűszerkülönlegességek | 132 |
Fűszerkeverékek | 135 |
Ízesítőszerek | 137 |
Ecet | 137 |
Étkezési só | 139 |
Összetett ételízesítő készítmények | 141 |
Koffeintartalmú élvezeti szerek | 146 |
Kávé | 148 |
Kávé jellemzése | 148 |
A kávé feldolgozása | 151 |
A kávé minősége | 155 |
Kávéital | 159 |
Kávékivonatok | 161 |
Kávépótszerek | 162 |
Tea | 163 |
A tea jellemzése | 163 |
A tea feldolgozása | 164 |
A tea minősége | 166 |
Teaital | 171 |
Teapótszerek | 171 |
Felhasznált és ajánlott irodalom | 173 |
Tartalomjegyzék | 175 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.