kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 179 oldal |
Sorozatcím: | A vendéglátás kérdései |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 23 cm x 16 cm |
ISBN: | 963-637-091-5 |
Megjegyzés: | Fekete-fehér ábrákkal. |
Malomipari termékek | 3 |
A gabonafélék jellemzése és fajtái | 3 |
A gabonaszem összetétele és táplálkozástani jelentősége | 6 |
A gabonafélék feldolgozása | 8 |
Őrlemények | 8 |
Hántolt termékek | 12 |
Egyéb eljárásokkal készült termékek | 13 |
Sütő- és tésztaipari termékek | 15 |
Kenyér | 16 |
A kenyér készítése | 16 |
A kenyér minősége | 19 |
Kenyérfajták | 23 |
Sütőipari fehértermékek | 25 |
Szárított tészták | 30 |
A szárított tészták jellemzése | 30 |
A szárított tészták minősége | 32 |
Cukor- és édesipari termékek | 35 |
Természetes édesítőszerek | 36 |
Cukor | 36 |
Méz | 40 |
Mesterséges édesítőszerek | 42 |
Édesipari termékek | 43 |
Cukorkák | 44 |
Kakaó- és csokoládéáruk | 47 |
Nugátok és nugátszerű készítmények | 51 |
Édesipari lisztesáruk | 53 |
Diabetikus édességek | 54 |
Gyümölcsök | 56 |
A gyümölcsök összetétele és táplálkozástani jelentősége | 56 |
Hazai gyümölcsök | 60 |
Almatermésű gyümölcsök | 60 |
Csonthéjas termésű gyümölcsök | 61 |
Bogyótermésű gyümölcsök | 62 |
Kabaktermésű gyümölcsök | 64 |
Száraztermésű gyümölcsök | 64 |
Déligyümölcsök | 66 |
Friss déligyümölcsök | 66 |
Szárított déligyümölcsök | 68 |
A gyümölcsök tartósításának termékei | 69 |
Zöldségfélék és gombák | 72 |
A zöldségfélék összetétele és táplálkozástani jelentősége | 72 |
A zöldségfélék csoportosítása | 75 |
Burgonyafélék | 75 |
Káposztafélék | 76 |
Gyökérgumósok | 79 |
Kabakosok | 80 |
Hagymafélék | 81 |
Hüvelyesek | 82 |
Levélzöldségek | 82 |
Évelő zöldségek | 83 |
Gombák | 83 |
A zöldségfélék és gombák tartósításának termékei | 84 |
A hús és feldolgozásának termékei | 86 |
A hús szerkezete és összetétele | 86 |
A hús minősége | 90 |
A hús romlásos jelenségei | 92 |
A húst szolgáltató állatok húsának jellemzése | 93 |
Nagy vágóállatok | 94 |
Baromfifélék | 94 |
Vadon élő állatok | 97 |
Halak és egyéb hideg vérű állatok | 101 |
A húsfeldolgozó-ipar termékei | 108 |
Töltelékes készítmények | 110 |
Darabos készítmények | 119 |
Dobozos készítmények | 121 |
A baromfifeldolgozó-ipar termékei | 124 |
Vágott baromfi | 124 |
Egyéb baromfiipari termékek | 127 |
A halfeldolgozó-ipar termékei | 128 |
Teljes konzervek | 128 |
Félkonzervek | 130 |
A tej és feldolgozásának termékei | 132 |
A tej összetétele és táplálkozástani jelentősége | 133 |
Fogyasztási tejek | 138 |
Tartósított termékek | 140 |
Tejkészítmények | 141 |
Ízesített tejkészítmények | 141 |
Savanyított tejkészítmények | 142 |
Dúsított zsírtartalmú tejkészítmények | 143 |
Tejtermékek | 145 |
Vaj | 145 |
Túró | 146 |
Sajt | 148 |
Étkezési zsiradékok | 155 |
A zsiradékok összetétele és táplálkozástani jelentősége | 157 |
Sertészsír | 159 |
Étolaj | 161 |
Margarin | 162 |
Tojás | 166 |
A tojás szerkezete és összetétele | 167 |
A tojás minősége és forgalmazása | 170 |
Felhasznált és ajánlott irodalom | 176 |
Tartalomjegyzék | 177 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.