1.067.317

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Élelmiszer-alapismeretek

Szerző
Szerkesztő
Lektor
Budapest
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 188 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 17 cm
ISBN: 978-963-337-079-7
Megjegyzés: Színes és fekete-fehér illusztrációkkal és ábrákkal. CD-ROM-melléklet nélkül. Tankönyvi szám: KP-2337.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


A tankönyv az élelmiszereket mint a vendéglátó szakmák technológiai folyamatainak alapanyagait vizsgálja, azt mutatja be, hogyan változnak tulajdonságaik a tárolás, majd a feldolgozás során. Ehhez áttekinti a fő élelmiszercsoportok alkotóelemeinek fizikai, kémiai és mikrobiológiai tulajdonságait, a tartósítási tudnivalókat. Kitér a minőségmegőrzéssel kapcsolatos feladatokra, a HACCP rendszer alapelveire. A tananyag az ismeretek alkalmazására, a gyakorlati kompetenciák fejlesztésére helyezi a hangsúlyt. Ezt a célt szolgálja a CD-mellékleten található tartalom: számos, a tananyag megértését és elmélyítését segítő bemutató animáció, minden fejezethez kompetenciafej lesztö interaktív gyakorló feladatok, érdekes olvasmányok és gazdag, szemléletes képanyag.
ATARTALOMBOL
Az élelmiszerek alkotórészei Mikrobiológiai és tartósítási ismeretek Az élelmiszerek és ételek minőségének megőrzését biztosító törvények
és előírások, HACCP
I
A tankönyvet a következő szakképesítésekhez ajánljuk:... Tovább

Fülszöveg


A tankönyv az élelmiszereket mint a vendéglátó szakmák technológiai folyamatainak alapanyagait vizsgálja, azt mutatja be, hogyan változnak tulajdonságaik a tárolás, majd a feldolgozás során. Ehhez áttekinti a fő élelmiszercsoportok alkotóelemeinek fizikai, kémiai és mikrobiológiai tulajdonságait, a tartósítási tudnivalókat. Kitér a minőségmegőrzéssel kapcsolatos feladatokra, a HACCP rendszer alapelveire. A tananyag az ismeretek alkalmazására, a gyakorlati kompetenciák fejlesztésére helyezi a hangsúlyt. Ezt a célt szolgálja a CD-mellékleten található tartalom: számos, a tananyag megértését és elmélyítését segítő bemutató animáció, minden fejezethez kompetenciafej lesztö interaktív gyakorló feladatok, érdekes olvasmányok és gazdag, szemléletes képanyag.
ATARTALOMBOL
Az élelmiszerek alkotórészei Mikrobiológiai és tartósítási ismeretek Az élelmiszerek és ételek minőségének megőrzését biztosító törvények
és előírások, HACCP
I
A tankönyvet a következő szakképesítésekhez ajánljuk:
szakács, cukrász, pincér, vendéglős, vendéglátó eladó, panziós-falusi
vendéglátó, vendéglátás-szervező vendéglős A hozzárendelt szakmai követelménymodulok és tananyagegységek a könyv 2. oldalán találhatók. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Galambosné Goldfinger Erzsébet

Galambosné Goldfinger Erzsébet műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Galambosné Goldfinger Erzsébet könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem