1.062.077

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Élelmiszer alapismeretek

A vendéglátó szakterület számára

Szerző
Lektor
Budapest
Kiadó: Műszaki Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői papírkötés
Oldalszám: 139 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 16 cm
ISBN: 978-963-337-007-0
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva. Változatlan utánnyomás.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Tartalom


Vissza

Galambosné Goldfinger Erzsébet

Galambosné Goldfinger Erzsébet műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Galambosné Goldfinger Erzsébet könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Élelmiszer alapismeretek Élelmiszer alapismeretek Élelmiszer alapismeretek Élelmiszer alapismeretek
Állapot:
2.550 ,-Ft
13 pont kapható
Kosárba