A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Élelmezésegészségügyi alapismeretek

Szerkesztő
Lektor
Budapest
Kiadó: "Művelt Nép" Tudományos és Ismeretterjesztő Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 36 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: 2. kiadás.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A korszerű egészségügy alapelve a betegségek megelőzése. E törekvést szolgálják azok az élelmezésügyi rendelkezések is, amelyekkel kormányzatunk a felszabadulás óta az élelmezés területén a... Tovább

Előszó

A korszerű egészségügy alapelve a betegségek megelőzése. E törekvést szolgálják azok az élelmezésügyi rendelkezések is, amelyekkel kormányzatunk a felszabadulás óta az élelmezés területén a tisztasági és egészségügyi szabályokat előírta.
Az élelmezés-higiénia ismerete felvértezi a dolgozókat életük és egészségük védelmére. Az élelmezési dolgozók oktatása útján érhetjük el azt, hogy szakmai jártasságuk mellett azokat az alapvető egészségügyi ismereteket és tisztasági előírásokat is megtanulják, melyek hozzájárulnak a biztonságos és egészséges élelmezés követelményeinek eléréséhez. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem