1.062.087

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Eladói ismeretek a vendéglátásban

Szerkesztő
Lektor
Budapest
Kiadó: Duál Budapest Bt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 176 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

A vendéglátás feladata, üzlettípusai, dolgozói5
Az üzlettípusok rövid jellemzése6
A vendéglátóipari eladóval szemben támasztott követelmények7
Szakmai követelmények7
Személyi követelmények12
Vendégismeret15
A vendégek csoportosítása15
Kapcsolatteremtés a vendéggel17
Az üzletek kialakítása, berendezése és felszerelése20
A cukrászda-eszpresszó jellegű üzletek berendezései, gépei26
A bisztró-ételbár jellegű üzletek berendezései, gépei32
Az üzletek ételválasztéka59
Cukrászati készítmények59
Hidegkonyhai készítmények86
Melegkonyhai készítmények105
Kávéskonyhai készítmények120
Az üzletek italkínálata128
Italok128
Az italokat értékesítő üzletek gépei, berendezései134
Az italok értékesítése140
Feketekávé értékesítése146
Kávéfőzési eljárások146
Kávéfőző berendezések148
A kávéfőzés segédberendezései151
Értékesítés felszolgálással159
A vendég fogadása159
A rendelés felvétele159
A rendelés összeállítása160
A felszolgálás161
Teendők a fogyasztás befejezése után162
A felszolgáló felszerelése163
A felszolgálás gyakorlata164
A pénztárgépek172
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem