kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Vince Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 64 oldal |
Sorozatcím: | Le Cordon bleu - Főzőiskola ínyenceknek |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 21 cm |
ISBN: | 978-963-9731-20-2 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
Marhapecsenye kapormártással | 4 |
Gombás rizottó sütőben sütve | 6 |
Serpenyős hal Dugléré módra | 8 |
Párolt tyúk gombával és hagymával | 10 |
Bárányhúsból készült navarin | 12 |
Bélszín mogyoróhagymával, tejföllel és szardellával | 14 |
Csípős csicseriborsó-egytál | 16 |
Szarvasragu | 18 |
"Cioppino" | 20 |
Nyúlfazék csiperkegombával | 22 |
Marhahús flamand módra | 24 |
Borjúvese fehérboros mártásban | 26 |
Fehérbabos egytál kolbásszal | 28 |
Marhahúsos egytál zöldfűszeres pogácsával | 30 |
Paella | 32 |
Lancashire-i bárányegytál | 34 |
Párolt, pirított cikória | 36 |
Lazacos-rombuszhalas fricassée | 38 |
Bélszín Stroganoff módra / Vegetáriánus piláf | 40 |
Blanquette - borjúhús tejfölös mártásban | 42 |
Cassoulet | 44 |
Füstölt hús zöldségekkel és gombóccal | 46 |
Borsos bélszín | 48 |
Tengergyümölcsei-tál | 50 |
Borjúkaraj nagymama módra | 52 |
Curry - marhahúsból | 54 |
Csirkés egytál tárkonnyal és paradicsommal | 56 |
Fehérboros borjúkaraj "en cocotte" | 58 |
Báránygulyás paradicsomszószban | 60 |
Tanácsok és tippek | 62 |
Tárgymutató | 64 |