1.067.053

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Egyszerűen Egytál


Kiadó: Iglo
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 17 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 16 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a füzetből:

"Kolbászos-kukoricás rizs
Hozzávalók 4 főre:
30 dkg lángolt kolbász
4 szelet húsos füstölt szalonna
450 g IGLO Zsenge Morzsolt Kukorica
30 dkg rizs
1 kis fej... Tovább

Előszó

Részlet a füzetből:

"Kolbászos-kukoricás rizs
Hozzávalók 4 főre:
30 dkg lángolt kolbász
4 szelet húsos füstölt szalonna
450 g IGLO Zsenge Morzsolt Kukorica
30 dkg rizs
1 kis fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 mokkáskanál kurkuma
őrölt bors, ételízesítő

Elkészítés:
Az apróra vágott szalonnát kiolvasztjuk, közben megpirítjuk rajta a vékonyra szeletelt lángolt kolbászt. Kiszedjük, a megmaradt zsiradékon megfuttatjuk az apróra vágott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, a kukoricát és a rizst. Kétszeres mennyiségű vízzel fölengedjük, kurkumával, őrölt borssal és ételízesítővel elkeverjük. Fölforraljuk, majd nagyon kis lángon, alaposan lefödve főzzük, hogy a rizs fölszívja a levét. Amikor a rizs puha, a pörcös kolbászkarikákat belekeverjük és azonnal tálaljuk." Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Egyszerűen Egytál Egyszerűen Egytál
Állapot:
940 Ft
470 ,-Ft 50
7 pont kapható
Kosárba