Fülszöveg
„A TÁPLÁLKOZÁS TERÉN AZ ÁTTÖRÉSEK KORSZAKÁT ÉLJÜK, AMI EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉGET BIZTOSÍT SZÁMUNKRA, HOGY SZUPEREGÉSZSÉGESEK LEGYÜNK; VAGY ÉLHETÜNK AZ ELKÉPZELHETŐ LEGROSSZABB ÉTRENDEN. RAJTUNK ÁLL, MIT VÁLASZTUNK."
„Az vagy, amit megeszel", tartja a mondás, így nem vitás, hogy későbbi egészségünk szempontjából az életünk során elfogyasztott élelmiszerek jelentik a legfontosabb tényezőt. A legtöbb ember életstílusa és rossz táplálkozási szokásai miatt nagyon kevés mikrotápanya-got (vitaminok és ásványi anyagok) fogyaszt, miközben túlzásba viszi a makrotápanyagok (kalóriák) bevitelét. A nutritáriánus diéta radikálisan csökkenti az alacsony tápanyagtartalmú ételek fogyasztását, és növeli a magas tápanyagú élelmiszerek bevitelét, amelyek pedig a legtöbb éltető mikrotápanyagot biztosítják a szervezetünknek. A kalóriánként legtöbb mikrotápanyagot tartalmazó élelmiszerek pedig a csodás színekben pompázó zöldségek, ezért az optimális egészség és a betegségek leküzdése érdekében megfelelő...
Tovább
Fülszöveg
„A TÁPLÁLKOZÁS TERÉN AZ ÁTTÖRÉSEK KORSZAKÁT ÉLJÜK, AMI EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉGET BIZTOSÍT SZÁMUNKRA, HOGY SZUPEREGÉSZSÉGESEK LEGYÜNK; VAGY ÉLHETÜNK AZ ELKÉPZELHETŐ LEGROSSZABB ÉTRENDEN. RAJTUNK ÁLL, MIT VÁLASZTUNK."
„Az vagy, amit megeszel", tartja a mondás, így nem vitás, hogy későbbi egészségünk szempontjából az életünk során elfogyasztott élelmiszerek jelentik a legfontosabb tényezőt. A legtöbb ember életstílusa és rossz táplálkozási szokásai miatt nagyon kevés mikrotápanya-got (vitaminok és ásványi anyagok) fogyaszt, miközben túlzásba viszi a makrotápanyagok (kalóriák) bevitelét. A nutritáriánus diéta radikálisan csökkenti az alacsony tápanyagtartalmú ételek fogyasztását, és növeli a magas tápanyagú élelmiszerek bevitelét, amelyek pedig a legtöbb éltető mikrotápanyagot biztosítják a szervezetünknek. A kalóriánként legtöbb mikrotápanyagot tartalmazó élelmiszerek pedig a csodás színekben pompázó zöldségek, ezért az optimális egészség és a betegségek leküzdése érdekében megfelelő mennyiségű és sokféle zöldséget kell fogyasztanunk nap mint nap.
Ha elsajátítjuk és követjük a nutritáriánus táplálkozási programot, akkor: csökkenthetjük a szívroham és agyvérzés előfordulását elkerülhetjük az időskori demenciát drámai módon csökkenthetjük a rák kialakulásának esélyét megelőzhetjük, illetve kigyógyulhatunk á legtöbb emésztőszervi problémából megelőzhetjük a keringési zavarokat
visszafordíthatjuk a (2-es típusú) cukorbetegséget és a magas koleszterinszintet lelassíthatjuk az öregedést
Ha úgy döntünk, hogy a kitűnő egészség megteremtése mellett tesszük le a voksunkat, azzal életünk egyik legfontosabb utazására indulunk. Ez a kötet Dr. Fuhrman tudásának legjavát kínálja, mindazt, amit csak tudni érdemes a nutritáriánus étrendről - a legalaposabb, legpraktikusabb, legkiegyensúlyozottabb étrend, ha a cél az egészség, az ideális testsúly elérése és a hosszú élet.
Növeld évekkel az életed és töltsd fel magad igazi életerővel Dr. Joel Fuhrman New York Times bestsellerszerző és elismert orvos (Szuperimmunitás, Vége a cukorbetegségnek, Vége a szívbetegségnek) eredményorientált táplálkozási tanácsaival.
Dr. Joel Fuhrman naprakész táplálkozástudományi kutatásokkal alátámasztott könyve a teljes étkezési programot kínálja: komplett menüsorokkal, könnyedén elkészíthető receptekkel segít a nutritáriánus diéta elsajátításában.
AZ IGAZSÁG AZ, HOGY NEM KELL BETEGNEK LENNÜNK, HISZEN MIND ÖNMAGUNK GYÓGYÍTÓI VAGYUNK.
Vissza