1.055.712

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Egy ínyenc elmélkedései

Az ízlelés fiziológiája

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Quattrocento Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 375 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 15 cm
ISBN: 978-963-366-612-8
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


Az Egy ínyenc elmélkedései - az ízlelés fiziológiája elbűvölő és derűs klasszikus az „asztal örömeiről". A leghíresebb és legidőtállóbb könyv, amelyet valaha a gasztronómiáról írtak. Jean Anthelme Brillat-Savarin (1755-1826) mesterműve az egyik legfontosabb újkori epikureus alkotás, amely első megjelenése óta számos kiadást ért meg. A gasztronómia olyan különleges írott tárháza, amelyben a szerző tapasztalatait, elmélkedéseit, anekdotákat, recepteket gyűjtött össze. Élvezetes stílusban fejti ki véleményét olyan kulináris témákban, melyek ma is aktuálisak.
„Mondd meg, mit eszel, s megmondom, ki vagy."
Fülszöveg Kép

Jean Anthelme Brillat-Savarin

Jean Anthelme Brillat-Savarin műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jean Anthelme Brillat-Savarin könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem