1.054.196

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Egg

Wonderful ways with a classic ingredient

Szerző
Szerkesztő
Fotózta

Kiadó: Hermes House
Kiadás helye: London
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott papírkötés
Oldalszám: 256 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 30 cm x 24 cm
ISBN: 1-84309-064-3
Megjegyzés: Színes fotókkal. További kapcsolódó személyek a könyvben.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


E
A comprehensive cook's identification guide to all the popular eggs, such as hen, duck and quail, as v^ell as the less well-known varieties, such as goose, ostrich and emu
Includes a wealth of invaluable information on buying, storing and preparing eggs, as well as instructions on every cooking technique—from basic boiling to making meringues and soufflés
Features 150 inspirational recipes, from classics such as Scrambled Eggs with Smoked Salmon, and Baked Custard with Burnt Sugar, to contemporary ideas, such as Tomato Bread and Butter Pudding, and Frozen Grand Marnier Soufflés
' Every easy-to-follow recipe is photographed step-by-step in full color
' From quick snacks to elaborate dishes. Egg provides the perfect inspiration—and the perfect recipe

Tartalom


Vissza

Alex Barker

Alex Barker műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Alex Barker könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Egg Egg Egg Egg Egg Egg
Állapot:
4.980 ,-Ft
25 pont kapható
Kosárba