Cukkini (kedvenc) krémlevesem | 6 |
Tárkonyos pulykaraguleves | 7 |
Éhes szakács gyorslevese | 8 |
Gombaleves laskából | 9 |
Legénybúcsúztató leves | 10 |
Citromos-babos spárgaleves | 11 |
Ragasztott rántott tök | 12 |
Sajtba bújtatott csirkemell | 13 |
Mustáros-ketchupos csirke | 14 |
Buggyantott tojás, zöldborsóalapon | 15 |
Kakas "korona" pörkölt galuskával | 16 |
Illatos, töltött báránycomb, szilvabefőttel | 17 |
Túróval-sajttal töltött pulykamell | 18 |
Marina borjúszeletek | 19 |
Vesebabos libafinomság | 20 |
Emelgetett sertéskaraj zöldbabbal | 20 |
Derecskei sólet | 22 |
Borízű-almás marhafelsál | 23 |
Almás-tejben sült csirke | 24 |
Narancslikőrös pecsenyekacsasült | 25 |
Bőrös malackaraj, sült aszalt almával | 26 |
Libamájszeletek roston, tokajis mártással | 27 |
Vaddisznóborda savanyú káposztás ágyon | 28 |
Borjúcsülön borfürdőben | 29 |
Borjúbecsinált "Jonatánherceg" kedvére | 30 |
Főbb marhahús, tejszínes almapürével | 31 |
Szűzsült, almás-joghurtos fehérborban | 32 |
Tömött tyúkpecsenye | 32 |
Nyársonsült csirkemell | 34 |
Sonkacipóba bújtatott húskoktél | 35 |
"Mandarinok" flambírozott vadkacsája | 36 |
Sertésérmék "Lilla" kedvére | 38 |
Mustban párolt báránycomb | 39 |
Libamájszeletek fehérborban | 40 |
Hargitai sertésborda | 41 |
Sonkás rakott káposzta | 43 |
Gyürkei vagdalt húspogácsa | 44 |
Dombóvári töltött káposzta | 45 |
Góbé sertéscsülök | 46 |
Disznótoros savanyú káposzta | 47 |
Káposztás pörkölt | 48 |
Amiért pörkölt a "sertéspörkölt" | 49 |
Walfeledett vese-velő pirítva | 50 |
Sertésmáj "marsall" módra | 51 |
Bundázott sertésláb | 52 |
Szőlősgazdák tekercse | 53 |
Tavaszi idény töltött tök, kapormártással | 54 |
Tavaszi idény zsenge rakott karalábé | 55 |
Hajtott sertéscom csirkemájjal-gesztenyével | 56 |
Makói "hússal készült" lángos | 57 |
Mitite kolbászkák roston sütve | 58 |
Csevapcsicsa roston sütve | 60 |
Hamburgerpogácsa házilag | 61 |
Töltött paradicsomos paprika | 62 |
Egyszerű húsos derelye | 63 |
Házi "búfelejtő" húsos fánk | 64 |
Sertéshúsos töltött palacsinta | 65 |
Fóti húsos tészta | 66 |
"Piedonne" húsos-babos étele | 67 |
Vincellérhús | 68 |
Pércsi káposzta (töltött) | 69 |
Vitaminos marhafartő | 70 |
Balogh Judit kedvenc töltött jércemelle | 71 |
Pacal csőben sütve | 72 |
Ököruszály mustáros-boros mártással | 73 |
Savanyú malacaprólék | 74 |
Ürüragu "fűszersziget" módra | 75 |
Marhafelsál "erdészveje kedveire" | 76 |
Kotlett vajas erdőillatában | 77 |
Csirkepaprikás túrógombóccal | 78 |
Bazsalikomos húspástétom | 79 |
Kötözött sertés gesztenyével, csirkemájjal | 80 |
Spárgával töltött libanyak | 81 |
Bélszínszeletek "franciák" kedvére | 82 |
Hagymás bárányhús édesköménnyel | 84 |
Vitaminkerti csirkecomb | 85 |
Sonkás marhahús, vörös lében úsztatva | 86 |
Tonhalfilé sajtos spenóttal | 87 |
Almaborban párolt heck | 87 |
Osztriga nyárs baconnal | 88 |
Scampifarkok grillezve | 89 |
Sajtjava sonkával és gombával töltve | 90 |
Sült sajt sonkával, curryvel | 91 |
Grenadini csípős borjúragu | 92 |
Fűszeres rakott csirke ínyenceknek | 93 |
Szűzsült sajtos fehérborban | 94 |
Csőben sült pulykamell | 95 |
Sajtos-sertéshús tejfürdőben | 96 |
Kéksajtos töltött jércemell | 97 |
Pulykamell, sárgabarack és Anikó sajt házassága | 98 |
Ánizsos sajtkrémmel töltött pulykamell | 99 |
Bárányragu ricottával | 100 |
Csirke terítve | 101 |
"Péterek és Lacik" kedvenc halétele | 102 |
Bélelt ricottás borjú- vagy sertésmáj | 103 |