Fülszöveg
Ebben az egyedülálló táplálkozási útmutatójában Jonny Bowden az elismert táplálkozástudós leszámol a régi mítoszokkal, és megtudhatjuk, javaslatai szerint mit együnk és igyunk ahhoz, hogy egészséges életet élhessünk.
Tudta ön például, hogy:
- a fekete áfonya segít az agy idegsejtjeinek hatékonyabban kommunikálni egymással, így lassítja az emlékezetvesztést, azaz igazi, memóriát javító eledel
- a földimogyoróban meglepően sok az antioxidáns, így egy kategóriába tartozik a tápanyagok tárházát felvonultató áfonyával és eperrel
- nemrégiben kiderítették, hogy amellett, hogy enyhíti az izommerevséget és az ízületek merevségét, valamint a menstruációs kellemetlenségeket, a fahéj csökkentheti a vérnyomást és a "rossz" koleszterint
- egy marék gojibogyó... Na, de mi az a gojibogyó? És miért található meg ebben a könyvben?
Egyetlen ételben, italban sincs meg minden, együtt, egy helyen. Az igazán jótékony hatású táplálékok - például a tartósítószer nélküli ételek, melyek minimálisan...
Tovább
Fülszöveg
Ebben az egyedülálló táplálkozási útmutatójában Jonny Bowden az elismert táplálkozástudós leszámol a régi mítoszokkal, és megtudhatjuk, javaslatai szerint mit együnk és igyunk ahhoz, hogy egészséges életet élhessünk.
Tudta ön például, hogy:
- a fekete áfonya segít az agy idegsejtjeinek hatékonyabban kommunikálni egymással, így lassítja az emlékezetvesztést, azaz igazi, memóriát javító eledel
- a földimogyoróban meglepően sok az antioxidáns, így egy kategóriába tartozik a tápanyagok tárházát felvonultató áfonyával és eperrel
- nemrégiben kiderítették, hogy amellett, hogy enyhíti az izommerevséget és az ízületek merevségét, valamint a menstruációs kellemetlenségeket, a fahéj csökkentheti a vérnyomást és a "rossz" koleszterint
- egy marék gojibogyó... Na, de mi az a gojibogyó? És miért található meg ebben a könyvben?
Egyetlen ételben, italban sincs meg minden, együtt, egy helyen. Az igazán jótékony hatású táplálékok - például a tartósítószer nélküli ételek, melyek minimálisan feldolgozottak - ismérve, hogy rendkívül gazdagok tápanyagokban, fitokemikáliákban, enzimekben, vitaminokban, ásványi anyagokban, antioxidánsokban, gyulladásgátló anyagokban és egészséges zsírokban, melyek életben tartanak minket, és segítenek abban, hogy akár száz évig is élhessünk!
Tanuljuk meg, milyen könnyű "igazi" ételeket találni, és tudjuk meg, hogy egy tucat táplálkozástudós szerint mi a világ tíz legjobb étele.
A táplálkozástudomány összes jó tanácsa egy könyvben!
Vissza