1.062.038

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Eesti Köök

Estonian Cuisine

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Fotózta

Kiadó: AS Ajakirjade Kirjastus
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 130 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Észt   Angol  
Méret: 23 cm x 23 cm
ISBN: 978-9949-454-43-3
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


Eestlased on alati eelistanud kohalikku toitu. Kiimned Maarjamaa polvkonnad on kasvanud ules leiva, kartuli ja koogivilja ning kala ja rikkali-ke metsaandide toel. Kaunite toidu- ja loodus-piltidega varustatud retseptiraamat annab iile-vaate tanapaeva eesti koogist. Pohiosa roogadest kuulus eestlaste toidusedelisse juba 1930. aastatel, esimese vabariigi liihikesel oitsenguajal. Ent lei-dub ka roogi, mis voeti omaks 1950ndatel ja veelgi hiljem.
Jatku leivale, nagu Eestimaal oeldakse!
Estonians have always preferred local food. Generations upon generations of Estonians have grown up on bread, potatoes and vegetables as well as fish and a rich variety of forest fruits and mushrooms. This recipe book, illustrated with beautiful photos of food and nature, provides an overview of contemporary Estonian cuisine. The majority of the dishes formed part of the Estonian menu already in the 1930s, during the short heyday of the first Republic. But there are also dishes that were introduced... Tovább

Fülszöveg


Eestlased on alati eelistanud kohalikku toitu. Kiimned Maarjamaa polvkonnad on kasvanud ules leiva, kartuli ja koogivilja ning kala ja rikkali-ke metsaandide toel. Kaunite toidu- ja loodus-piltidega varustatud retseptiraamat annab iile-vaate tanapaeva eesti koogist. Pohiosa roogadest kuulus eestlaste toidusedelisse juba 1930. aastatel, esimese vabariigi liihikesel oitsenguajal. Ent lei-dub ka roogi, mis voeti omaks 1950ndatel ja veelgi hiljem.
Jatku leivale, nagu Eestimaal oeldakse!
Estonians have always preferred local food. Generations upon generations of Estonians have grown up on bread, potatoes and vegetables as well as fish and a rich variety of forest fruits and mushrooms. This recipe book, illustrated with beautiful photos of food and nature, provides an overview of contemporary Estonian cuisine. The majority of the dishes formed part of the Estonian menu already in the 1930s, during the short heyday of the first Republic. But there are also dishes that were introduced in the 1950s and later.
As we say in Estonia, may your bread last! Vissza

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Eesti Köök Eesti Köök Eesti Köök Eesti Köök Eesti Köök Eesti Köök
Állapot:
2.980 ,-Ft
15 pont kapható
Kosárba