1.054.268

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Édes, foszlós, kovászos

Különleges kelt tészták és péksütemények minden alkalomra

Szerző
Szerkesztő
Fotózta

Kiadó: HVG Könyvek
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 162 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 26 cm x 21 cm
ISBN: 978-963-565-295-2
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


ÉDES, FOSZLÓS, KOVÁSZOS
A kalandvágyó kovászolók nélkülözhetetlen könyve
Valljuk be, a frissen sült kelt tészta illata mindenkit rabul ejt. Legyen az túrós batyu, pizzás tekercs vagy egyszerű, ánn gyönyörűen fonott kalács, babka vagy barhesz. Ha eddig igyekeztünk egészségtudatosán élni és önnnegtartóztatást gyakoroltunk, ám titokban mégis óriási kakaós csigák után vágyakoztunk, most végre bűntudat nélkül megvalósíthatjuk álmainkat Déri Szilvia, Házisáfrány receptjei segítségével. Elegendő az élesztő helyett kovászt használnunk, hiszen az így érlelt, fermentált tésztából sokkal egészségesebb, könnyebben emészthető süteményeket készíthetünk.
És mire számíthatunk még, ha kicsit több időt áldozunk a kovászos kelt tészta készítésére? Elképesztően gazdag ízvilágra, ínycsiklandó, édes és sós foszlós puhaságra; kovászból készült ropogtatnivalókra és az örökké éhes barátok elismerő pillantásaira.
„Nagyszerű dolog a kovászolás és a japán tangzhongtechnika keresztezése, mert egyszerre... Tovább

Fülszöveg


ÉDES, FOSZLÓS, KOVÁSZOS
A kalandvágyó kovászolók nélkülözhetetlen könyve
Valljuk be, a frissen sült kelt tészta illata mindenkit rabul ejt. Legyen az túrós batyu, pizzás tekercs vagy egyszerű, ánn gyönyörűen fonott kalács, babka vagy barhesz. Ha eddig igyekeztünk egészségtudatosán élni és önnnegtartóztatást gyakoroltunk, ám titokban mégis óriási kakaós csigák után vágyakoztunk, most végre bűntudat nélkül megvalósíthatjuk álmainkat Déri Szilvia, Házisáfrány receptjei segítségével. Elegendő az élesztő helyett kovászt használnunk, hiszen az így érlelt, fermentált tésztából sokkal egészségesebb, könnyebben emészthető süteményeket készíthetünk.
És mire számíthatunk még, ha kicsit több időt áldozunk a kovászos kelt tészta készítésére? Elképesztően gazdag ízvilágra, ínycsiklandó, édes és sós foszlós puhaságra; kovászból készült ropogtatnivalókra és az örökké éhes barátok elismerő pillantásaira.
„Nagyszerű dolog a kovászolás és a japán tangzhongtechnika keresztezése, mert egyszerre kapunk egészséges, pihepuha és hosszan eltartható pékárukat. Ez lehet az otthon sütés jövője!"
Szabadfi Szabolcs - Szabi, a pék Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Déri Szilvia

Déri Szilvia műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Déri Szilvia könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem