1.059.328

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Édes csemegék

Szerkesztő
Fordító
Budapest
Kiadó: Vince Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 64 oldal
Sorozatcím: Le Cordon bleu - Főzőiskola ínyenceknek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 21 cm
ISBN: 978-963-9731-19-6
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A jól kiválasztott édesség minden főétkezés megkoronázása. Könyvünkben minden alkalomra talál ízlésének és konyhai tapasztalatainak megfelelő desszertet: angol mazsolás süteményt, osztrák császármorzsát, a hideg téli napokra narancsos gőzpudingot vagy csokoládés kalácsfelfújtat, a meleg nyári napokra pedig hűsítő gyümölcsös finomságokat. Bárkinek kínálja is, mindig sikert arathat valamennyivel.

Tartalom

Csokoládés kalácsfelfújt4
Angol karácsonyi puding6
Gyümölcspástétom8
Morzsás rebarbaratorta10
Édentorta12
Gyömbérpuding kumkvatmártással14
Császármorzsa16
Gyümölcscsók18
Citromos-levendulás rizsfelfújt20
Angol mazsolás sütemény22
Baba au rhum24
Ribizlis gőzpuding26
Körtés gőzpuding28
Csokoládés gőzpuding csokoládéöntettel30
Sziruptorta32
Datolyás tortácskák karamellmártással34
Nyári nyalánkság36
Ananászos-kókuszos borított torta38
Sussexi citrompuding40
Habcsókok vaníliamártásban42
Banános-kókuszos sütemény44
Kapatos kapucinus46
Csokoládéfelfújt mentakrémöntettel48
Eton mess50
Szilvával töltött fehérkenyér-pástétom52
Narancsos gőzpuding54
Citromfelfújt56
Rizspuding58
Csokoládéfondant-felfújt60
Tanácsok és tippek62
Tárgymutató64
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Édes csemegék Édes csemegék Édes csemegék
Állapot:
1.540 ,-Ft
8 pont kapható
Kosárba