kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Vince Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 64 oldal |
Sorozatcím: | Le Cordon bleu - Főzőiskola ínyenceknek |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 21 cm |
ISBN: | 978-963-9731-19-6 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrálva. |
Csokoládés kalácsfelfújt | 4 |
Angol karácsonyi puding | 6 |
Gyümölcspástétom | 8 |
Morzsás rebarbaratorta | 10 |
Édentorta | 12 |
Gyömbérpuding kumkvatmártással | 14 |
Császármorzsa | 16 |
Gyümölcscsók | 18 |
Citromos-levendulás rizsfelfújt | 20 |
Angol mazsolás sütemény | 22 |
Baba au rhum | 24 |
Ribizlis gőzpuding | 26 |
Körtés gőzpuding | 28 |
Csokoládés gőzpuding csokoládéöntettel | 30 |
Sziruptorta | 32 |
Datolyás tortácskák karamellmártással | 34 |
Nyári nyalánkság | 36 |
Ananászos-kókuszos borított torta | 38 |
Sussexi citrompuding | 40 |
Habcsókok vaníliamártásban | 42 |
Banános-kókuszos sütemény | 44 |
Kapatos kapucinus | 46 |
Csokoládéfelfújt mentakrémöntettel | 48 |
Eton mess | 50 |
Szilvával töltött fehérkenyér-pástétom | 52 |
Narancsos gőzpuding | 54 |
Citromfelfújt | 56 |
Rizspuding | 58 |
Csokoládéfondant-felfújt | 60 |
Tanácsok és tippek | 62 |
Tárgymutató | 64 |