1.063.472

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

E-számokról röviden

Amit az élelmiszeradalékokról tudni kell


Kiadó: E-SZEM Fogyasztóvédelmi és Tájékoztatási Alapítvány
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 24 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:

A sárga-narancs színű színezék, amit a természetben a fűszernövényként ismert kurkuma termel. A drágább sáfrány helyettesítésére is használják. A sáfrányhoz képest azonban kevéssé... Tovább

Előszó

Részlet:

A sárga-narancs színű színezék, amit a természetben a fűszernövényként ismert kurkuma termel. A drágább sáfrány helyettesítésére is használják. A sáfrányhoz képest azonban kevéssé színtartó. Alkalmazás: A kurkumin változó mennyiségben, különféle élelmiszerekben engedélyezett. Biztonság: Veszélytelennek számít, érzékeny embereknél enyhe allergiás reakciót válthat ki. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem