kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Károly Róbert Főiskola |
---|---|
Kiadás helye: | Gyöngyös |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 48 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 30 cm x 21 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Harmadik változatlan kiadás. Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva. |
A szolgáltatás fogalma, csoportosítása | 1 |
A szolgáltatás fogalma | 1 |
A szolgáltatások csoportosítása | 2 |
A szolgáltatások jellemzői | 3 |
Heterogeneity - ingadozás | 3 |
Intangibility - megfoghatatlanság | 4 |
Perishability - romlékonyság | 4 |
Inseparability - elválaszthatatlanság | 4 |
Marketingspecifikumok a szolgáltatásban | 5 |
Product - termék | 5 |
Price - ár | 5 |
Place - értékesítés | 6 |
Promotion - piacbefolyásolás | 6 |
People - emberi tényező | 7 |
Az emberi tényező marketingorientált kezelése | 8 |
Physical evidence - tárgyi elemek | 11 |
A tárgyi tényezők marketingfunkciói | 12 |
Process - folyamat | 15 |
A szolgáltatásfolyamat tervezése | 16 |
A sorbanállás szervezése | 17 |
Panaszszituáció - menedzsment | 18 |
Marketingstratégiai feladatok szolgáltatócégek számára | 23 |
A differenciálás menedzselése | 23 |
A szolgáltatás minőségének menedzselése | 24 |
A minőségmenedzsment célja | 24 |
A szolgáltatásminőség - gap - modell | 25 |
A szolgáltatás minőségének megítélése | 26 |
A termelékenység menedzselése | 27 |
Marketingkutatási módszerek a szolgáltatószektorban | 28 |
SERVQUAL módszer | 28 |
A módszer alkalmazásának célja | 28 |
A módszer gyakorlati alkalmazása | 29 |
Imázsprofil-felvétel | 33 |
Házi dolgozat - írásbeli feladat | 35 |
Esettanulmányok | 37 |
A SERVQUAL eljárás | 37 |
Két illatszerbolt összehasonlító vizsgálata | 38 |
A Posta vevői értékelése és önértékelése | 40 |
Imázsprofil | 43 |
Self és mirror imázs összevetése a Tanulmányi Osztály minősítésében | 43 |
Két Pizzeria összehasonlító imázsprofilja | 45 |
A 3P vizsgálat két Pizzeria szolgáltatásában | 46 |
Felhasznált források | 48 |