Kiadó: | Táncsics Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 29 oldal |
Sorozatcím: | Válaszolunk a dolgozók kérdéseire |
Kötetszám: | 21 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 17 cm x 12 cm |
ISBN: | |
Ételek és tápanyagok | 5 |
Kalóriaszükséglet munkanemenként | 6 |
Fehérjék | 7 |
Zsírok | 9 |
Szénhidrátok | 10 |
Vitaminok | 12 |
Szervetlen sók | 14 |
Víz | 14 |
A táplálkozási ösztön szerepe | 17 |
Helytelen szokások a táplálkozásban | 20 |
Mikor együnk | 23 |
Lehet-e éhesen dolgozni | 24 |
Reggelizni kell | 24 |
Ideális tízórai | 26 |
Napi kalóriafogyasztás | 27 |
Hogyan étkezzünk | 28 |
Hidegen vagy melegen | 28 |
Terített asztal | 29 |
Szeszes ital az étrenden | 31 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.