kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Kertészeti Egyetem Gyümölcstermesztési Tanszéke |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 57 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 22 cm x 16 cm |
ISBN: | |
Előszó | 3 |
A Jonatán almafajta szerepe gyümölcstárolásunkban | 5 |
Az alma tárolhatóságára ható tényezők csoportosítása | 6 |
A tárolhatóságra ható tényezők szerepe a veszteségek csökkentésében | 7 |
Talaj- és meteorológiai adottságok | 8 |
Művelésmód | 9 |
Szüretidőpont | 11 |
Szüret- és szállításszervezés | 14 |
Tárolási hőmérséklet | 15 |
Relatív páratartalom | 16 |
Széndioxid- és oxigénarány | 16 |
Tárolási idő hossza | 21 |
A Jonatán alma korszerű tárolási technológiája | 25 |
Az érettség megállapításának gyakorlati módszerei | 26 |
Az eddigi kísérleti eredmények és gyakorlati tapasztalatok felhasználásával javasolt üzemi tárolástechnológia | 44 |
A tárolási technológia további korszerűsítésének lehetőségei | 50 |
Összefoglalás | 52 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.