A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A tejipari mikrobilógia néhány időszerű kérdései

Szerző
Budapest
Kiadó: Felsőoktatási Jegyzetellátó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 70 oldal
Sorozatcím: A Mérnöki Továbbképző Intézet előadássorozatából
Kötetszám: 3958
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 17 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

A pszihrofil mikroorganizmusok jelentősége a tejtermékekben3
A pszihrofil mikroorganizmusok definiciója és főbb tulajdonságaik3
Pszihrofil mikroorganizmusok a tejben és a tejtermékekben9
A pszihrofil csirák kimutatása és mennyiségi meghatározása11
A bakteriofág-kérdése, jelenlegi állása13
A tej mikrobatartalom alapján való minősítése20
A nyers tej baktériumflórája és a tejtermékek minősége közti összefüggés20
A tej minősítésének módszerei és bírálatuk22
A tejben és a tejtermékekben előforduló mikroorganizmusok együttélése30
Bevezetés30
Az együttélés különböző formáinak kimutatása illetve vizsgálati módszerei33
Különböző tejsavbaktérium fajok és törzsek együttélése35
Tejsavbaktériumok és más baktériumok együttélése40
Tejsavbaktériumok és élesztők illetve penészek együttélése45
A tejtermékekben előforduló egyéb mikroorganizmusok együttélése46
Befejezés52
Irodalom53

Dr. Pulay Gábor

Dr. Pulay Gábor műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Pulay Gábor könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem