1.062.439

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Konzerv- és Paprikaipar 1988. október-december

Konzervipari Vállalatok és a MÉTE Konzervipari Szakosztályának lapja - 1988/4. szám

Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

XX. Nagykőrösi Konzervipari Higiéniai Napok. 1988. május
6-7: összeállította Szenes Endréné dr. 125
Dr. Prokopp László: FAO/WHO Codex Alimentarius Élelmiszerhigiéniai Kódex Bizottság konzerviparra vonatkozó higiéniai-mikrobiológiai irányelvei 132
Boldogné dr. Győri A. - Tokai K. - Sós M. dr.: BACTEC 460 típusú műszer a biztonságos termelés szolgálatában 135
Győriné Mostyák Anna: Gyümölcsfeldolgozás korszerűsítése fordított ozmózissal és a savtartalom beállítás technológiájának kidolgozásával 139
Halász A. - Szalmáné Pfeiffer I. - Cserhalminé Ormai Zs. - Czukor
B.: Élesztő alapú izfokozó fehérjeanyagok konzervipari felhasználása 143
Tóthné Veinperl I. - Mohácsiné Farkas Cs. - Fogarasyné Cseh J.:
Vízaktivitás és pH hatása Lactobacillus plantarum szaporodására és hőpusztulására 147
Molnár P. - Nagel V. - Katona L.: Konzervipari termékek pontozásos érzékszervi bírálatának korszerűsítése 150
Domonkos Lajos: A lényerés legkorszerűbb módszerei különös tekintettel a lékihozatal növelésére. III. rész 154
dr. Körmendy Imre - Ferenczy István: Konzervdobozok terhelése és deformációja közötti kapcsolat mérése. Eredmények
és alkalmazási lehetőségek 159
dr. Balla Ferenc: Az „adekvát" táplálkozás tudománya és segítője : a növényi tartósítóipar 163
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem