kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött keménykötés |
Oldalszám: | 92 oldal |
Sorozatcím: | Kereskedelmi Szakkönyvtár |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | |
Bevezetés | 3 |
Nélkülözhetetlen bakteriológiai ismeretek | 5 |
Étel- és egészségkárosító mikroorganizmusok | 12 |
A bakteriológiai tisztaság általános követelményei | 15 |
Az élelmiszerek kezelésének egészségvédelmi követelményei | 31 |
A bolt helyiségének beosztása és tisztántartása | 45 |
Az élelmiszerek tárolásának, csomagolásának és szállításának egészségvédelmi követelései | 63 |
Egészségvédelmi követelmények az eladásnál | 67 |
Egészségügyi rendeletek | 70 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.