1.062.312

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Laboratoriumsbuch für die Zuckerfabrikation

A cukorgyártás laboratóriumi könyve

Szerző
Szerkesztő
Halle
Kiadó: Verlag von Wilhelm Knapp
Kiadás helye: Halle
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 172 oldal
Sorozatcím: Laboratoriumsbücher für die chemische und verwandte Industrie
Kötetszám: 29
Nyelv: Német  
Méret: 23 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: 2. és 3. újra átdolgozott kiadás. 35 fekete-fehér ábrával illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A tartalomból: A legfontosabb tudnivalók a cukor fajtáiról; Mintavétel; A polarizációs készülék; A sűrűség meghatározása; A hidrogénionok koncentrációja;A répafeldolgozás felügyelete; Répa és a friss hulladék; A répa mintavétele; Kifacsart hulladékanyagok és préselések; Szétválasztás, szaturáció és filtráció; Elpárolgás és elfőzés; Sűrítmény; Töltelék anyagok; A melasz; A víz; A szennyvíz; Irodalomjegyzék; Szószedet.

Tartalom

gazdasági, ipar, gyártás, cukor, előállítás, technológia, laboratórium, kémia

Dr. Paul Herrmann

Dr. Paul Herrmann műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Paul Herrmann könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem