1.062.439

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Vad és vadszárnyas

Különlegesen elkészítve

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Budapest
Kiadó: Grafo Könyvkiadó-Magyar Könyvklub
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 127 oldal
Sorozatcím: Dr. Oetker-csíkos könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 15 cm
ISBN: 963-82-8048-4
Megjegyzés: Gazdagon illusztrálva színes ételfotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Szarvas8
Párolt szarvas borókamártásban, szalagmetélttel10
Szarvasszelet Béarn-vidéki mártással11
Szarvasgerinc barackhabbal és parajos metélttel12
Szarvasborjúszelet leveles tésztában14
Szarvasfilé dióval és meggyel15
Szarvasfilé mogyorókéregben16
Szarvascomb csőben sült burgonyával18
Szarvasfilé leveles tésztában19
Szarvasragu20
Szarvasszelet csirkegombával és burgonyaropogóssal22
Vadragu ginnel ízesített tejszínben23
Szarvas-, nyúl- és őzhúsból készült ragu24
Szarvassteak cukorborsóval és almamártással26
Őz28
Őzcomb cukorborsóval és almamártással30
Lencseleves őzhússal31
Őztokány32
Őzlapocka32
"Hubertus" őzcomb34
Őzcomb mazsolás mártással35
Őzérme sajttal és almás burgonyával36
Töltött őzcomb csipkebogyókrémes mártással38
Őzhússal töltött krokett40
Őzérme földiszeder-mártással41
Sült őzhát mángoldköntösben42
Nyúl és társai46
Nyúlcomb Sherry-mártásban kelbimbó szufléval48
Nyúlsaláta erdészné módra49
Nyúlfilé meggyes rizzsel50
Nyúlpecsenye52
Nyúlgerinc laskagombával53
Nyúlgerinc spanyol módra54
Nyúlpecsenye diómártással56
Nyúlragu barna tinóruval57
Nyúlgerinc tejszínes borókamártásban, kelbimbóval58
Nyúlfilé leveles tésztában60
Nyúlláb földiszeder-mártásban62
Nyúlfilé aszalt szilvával62
Nyúl paradicsommártásban64
Üreginyúl almamártásban66
Üreginyúl majoránnamártásban68
Üreginyúlcomb olívamártásban69
Üreginyúlragu69
Üreginyúl kókuszmártásban70
Párolt üreginyúl72
Csőben sült gombás nyúlragu73
Üreginyúlsaláta lencsével és naranccsal, édes-savanyú mártásban74
Üreginyúlpecsenye76
Üreginyúlpecsenye házilag készített kelbimbós raviolival77
Nyúlfilével töltött mángoldtekercs78
Üreginyúl lencsével80
Üreginyúl római tálban elkészítve81
Vadszárnyas82
Töltött vadkacsa rizottóval és brokkolifelfújttal84
Vadkacsafilé szalonnaköntösben86
Marinírozott vadkacsa zsemlegombóccal88
Vadkacsamell birsalmakompóttal90
Vadkacsa Calvadosban91
Fogolymellfilé kelkáposztával és pirított burgonyával92
Fogoly almás káposztán94
Fogoly gesztenyepürével95
Párolt fogoly96
Töltött fácán98
Grillezett fácán sült almával és burgonyapürével99
Birsalmamártásban marinírozott fácáncomb100
Fácán káposztalevélen102
Fácánmell lencsével103
Vaddisznó104
Vadmalac mandarinnal és csurgatott tésztával106
Vadmalackotlett sörmarinádban107
Vaddisznóragu vöröskáposztával és burgonyával108
Vaddisznóhús cukkinikrémmel110
Vaddisznó paradicsommártásban, zöld spárgával112
Vaddisznófilé mogyorókrémmel és burgonyagolyóval114
Nyárson sült vaddisznó tarka zöldségekkel115
Vaddisznótokány mangómártással és répafelfújttal116
Tanácsadó118
Szőrmés vad119
Szárnyas vad120
A vad előkészítése120
A vadhús bardírozása121
A vadhús marinírozása121
Vadas fűszerek122
A nyúl feldarabolása122
Felszeletelés122
A vadszárnyas dresszírozása122
A vadszárnyas bardírozása123
Vadhús a táplálkozásban123
Fagyasztott vadhús

Dr. Oetker

Dr. Oetker műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Oetker könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Vad és vadszárnyas Vad és vadszárnyas

A borító sérült.

Állapot:
980 ,-Ft
8 pont kapható
Kosárba