Tanácsadó | |
A szárnyas helyes vásárlása | 8 |
A szárnyas tárolása és kezelése | 9 |
A szárnyas lefagyasztása | 10 |
A szárnyas előkészítése | 11 |
A szárnyas dresszírozása | 11 |
A szárnyas megtöltése | 12 |
A szárnyas feldarabolása | 12 |
A szárnyas párolása | 13 |
A szárnyas felvágása | 14 |
A szárnyas hús egészséges | 15 |
A szárnyas fajtái | 16 |
Csirke | 20 |
Csirke a nagynéni receptje szerint | 22 |
Csirke Calvadosszal | 22 |
Rántott csirke - másképpen | 23 |
Sörben párolt csirke | 24 |
Coq au vin (Borban párolt csirke) | 26 |
Paella csirkével (Spanyol egytálétel) | 27 |
Finom csirkeleves póréhagymával | 28 |
Tyúkleves ázsiai módra | 30 |
Zöldséges szárnyas- májgómbóc | 31 |
Kappan zöldségmártásban | 33 |
Csirkesaláta | 33 |
Marengo-csirke (Borban párolt csirke) | 34 |
Csirkemell rákkal és hagymakrémmel | 35 |
Fahéjas csirke | 36 |
Brémai csirkeragu | 38 |
Szárnyasaláta | 39 |
Csirkemell finom bormártásban | 40 |
Csirkecomb zöldségágyban | 42 |
Almával töltött csirke | 43 |
Csirkemell almabormártásban | 44 |
Currys csirke banánnal | 46 |
Sörben párolt csirke cukkinivel és rizzsel | 47 |
Párolt csirke sárgabarackkal | 48 |
Földimogyorós csirke mustáros tejszínmártásban | 51 |
Fokhagymás csirke | 51 |
Kappanmell földiszedermártással | 52 |
Posírozott csirkemell vizitormával | 54 |
Nyársra tűzött csirkemell | 54 |
Csirke kebab | 55 |
Szárnyassaláta curry-öntettel | 56 |
Mandulás csirkecomb | 56 |
Csirkemell póréhagymamártással | 58 |
Bazsalikomos csirke Calvadosban párolt almával | 60 |
Tandoori csirke (Indiai Étal) | 61 |
Ír grillcsirke | 63 |
Csirkemell metélőhagymamártással | 63 |
Csirkemell avocadóval és földimogyoróval | 64 |
Pulyka | 66 |
Pulykacomb sárgabarackkal | 68 |
Töltött pulykaszelet | 69 |
Pulykacomb francia módra | 70 |
Töltött baby-pulyka "Road Runner" | 72 |
Pulykarolád gombamártással | 74 |
Sajttal töltött pulykaszelet citrommártással | 75 |
Gesztenyével töltött pulyka | 77 |
Pulykarolád paradicsommal és juhsajttal | 78 |
Tüzes pulykaszárny | 81 |
Pulykaszárny konyakos mustáros bevonattal | 81 |
Pulykaszelet kivivel | 82 |
Pulykaszelet leveles parajágyon | 84 |
Kacsa | 86 |
Gyömbéres mézes kacsa | 88 |
Canard A l'orange (Kacsa narancsmártásban) | 89 |
Fóliában sült hagymás kacsa | 90 |
Pekingi kacsa | 93 |
Édes-savanyú kacsacomb | 94 |
Kacsaaprólékleves zöldségekkel | 95 |
Párolt kacsa régi módon | 96 |
Kacsacomb bodzamártásban | 98 |
Kacsamell földiszedermártással | 99 |
Liba | 100 |
Libasült bismarck módra | 102 |
Libacomb párolt káposztában | 103 |
Libakocsonya fűszeres vinaigrette-tel | 104 |
Libaragu pikáns mártásban | 106 |
Vegyes saláta kakukkfüves libamájjal | 108 |
Paprikás libacomb | 109 |
Párolt, sült libamell | 110 |
Galamb, fürj és gyöngytyúk | 112 |
Burgundiban párolt házi galamb | 114 |
Galamb almakompóttal | 115 |
Töltött fürj leveles tésztában | 116 |
Fürj "Indian Summer" | 118 |
Gyöngytyúkrolád glaszírozott burgonyával | 120 |
Rumos töltött gyöngytyúk | 121 |
Fürj limettmártásban | 122 |