kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Magyar Könyvklub-Grafo Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 109 oldal |
Sorozatcím: | Dr. Oetker-csíkos könyvek |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 22 cm x 15 cm |
ISBN: | 963-548-640-5 |
Megjegyzés: | Színes, egészoldalas ételfotókkal illusztrálva. |
Apró ínyencfalatok minden alkalomra: Snack, saláták és mártások | 14 |
Aioli | 16 |
Avokádó-dresszing | 17 |
Chili-fokhagymamártás | 30 |
Cukkinikrém | 22 |
Cukkinimártás | 30 |
Fokhagymakrém | 26 |
Fokhagymás földimogyoró | 32 |
Fokhagymás vaj | 23 |
Fokhagymával pirított napraforgómag | 28 |
Gazpacho (Hideg spanyol zöldségleves) | 18 |
Grillezett fokhagyma | 24 |
Hideg paradicsomleves avokádókrémmel | 23 |
Hússaláta | 24 |
Kapros fokhagymás kenyér | 17 |
Korzikai paradicsomsaláta | 26 |
Marinírozott juhsajt | 16 |
Nyári zöldségek Sherryben eltéve | 20 |
Olajban eltett fokhagyma | 18 |
Paradicsommártás | 22 |
Pesto | 32 |
Zöldséges fokhagymás olajbogyó | 28 |
Finomak és könnyűek: Halak, kagylók és rákok | 34 |
Aranymakréla csőben sütve | 46 |
Bouillabaisse Normandie (Normandiai kagylóleves) | 51 |
Csőben sült feketekagyló | 52 |
Csőben sült fésűkagyló | 37 |
Fokhagymaleves | 38 |
Fűszeres marinírozott garnéla | 62 |
Kagyló fűszeres mártásban | 54 |
Laskagomba garnélával és póréhagymával | 38 |
Lazac tartármártással | 60 |
Lazacfilé fokhagymakrémmel | 42 |
Marinírozott garnéla parajsalátán | 56 |
Párolt tőkehal | 40 |
Petrezselymes hal | 48 |
Rák fokhagymás olajban | 36 |
Rák tejszínben | 54 |
Scampi Sherrys tejszínben | 60 |
Sült szardínia | 40 |
Sült tengeri durbincs | 50 |
Sült tonhal | 36 |
Szardínia szicíliai módra | 58 |
Tintahal fűszeres paradicsommártásban | 62 |
Tintahalsaláta | 48 |
Tonhal paradicsommártásban | 59 |
Töltött makréla | 42 |
Vegyes halastál | 44 |
Ropogós falatok serpenyőből és sütőből: Hús és szárnyas | 64 |
Barbecue-mártás, főzve | 78 |
Báránycomb pergamenpapírban | 72 |
Bárányhúsos zöldséges egytálétel | 68 |
Báránykotlett mentás vajjal | 70 |
Csirke zsályával | 85 |
Csirkés paella (Spanyol egytálétel) | 80 |
Fokhagymás csirke | 80 |
Fokhagymás szelet | 66 |
Mandulás csirke | 78 |
Marinírozott borjúhús | 74 |
Nyárson sült vagdalthús | 70 |
Paprikás csirke | 86 |
Párolt borjúcsülök | 76 |
Párolt csirke barackkal | 82 |
Párolt üreginyúl | 67 |
Rizses csirke | 84 |
Rozmaringos jérce | 85 |
Sertéssült mustárkéreggel | 66 |
Sertésszelet nyárson | 74 |
Választékosan elkészítve, pikánsan fűszerezve: Zöldségek | 88 |
Burgonya fokhagymás vajjal | 104 |
Burgonyapüré fokhagymakrémmel | 103 |
Cukkini csőben sütve | 94 |
Cukkini oregánóval | 100 |
Csőben sült hagymás paradicsom | 92 |
Fokhagymás kelkáposzta | 91 |
Káposztástál parajjal | 96 |
Lecsó | 92 |
Okrás zöldségtál | 102 |
Párolt mangold | 102 |
Sült padlizsán | 94 |
Töltött hagyma | 91 |
Töltött párolt uborka | 90 |
Töltött zöldségek | 98 |
Tunéziai zöldségestál | 103 |
Zöldbab fokhagymamártásban | 100 |