kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Grafo Könyvkiadó és -terjesztő Kft.-Magyar Könyvklub |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 109 oldal |
Sorozatcím: | Dr. Oetker-csíkos könyvek |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 22 cm x 15 cm |
ISBN: | 963-548-324-4 |
Megjegyzés: | Egész oldalas színes fotók illusztrálják a könyvet. |
A befőzésről általában | 8 |
Gyümölcsök és zöldségek eltevése | 10 |
Felszerelések és segédeszközök | 14 |
A befőzéshez szükséges készítmények | 16 |
Mélyhűtés | 18 |
Szárítás | 22 |
Dzsemek, lekvárok, zselék | 24 |
Alma-birsalmazselé | 34 |
Alma-kivi-avokádódzsem mazsolával és zöld borssal | 56 |
Alma-narancsdzsem bodzavirággal | 52 |
Ananász-citromdzsem | 56 |
Áfonya-körtezselé | 46 |
Birsalma-cukkinidzsem | 36 |
Birsalma-körtezselé bodzabogyóval | 44 |
Cseresznyedzsem whiskyvel | 49 |
Egres-málnadzsem | 55 |
Egres-narancs-nektarinzselé | 48 |
Egres-őszibarackdzsem | 52 |
Egreszselé szőlővel | 39 |
Eper-ananászdzsem | 54 |
Eperdzsem | 33 |
Eper-nektarindzsem | 37 |
Eper-ringlódzsem | 58 |
Eper-szilvadzsem | 45 |
Eperzselé pezsgővel | 49 |
Földiszeder-meggyzselé almadarabkákkal | 42 |
Füge-nektarindzsem whiskyvel | 42 |
Meggydzsem | 36 |
Mentazselé | 45 |
Mirabella-nektarin-kividzsem | 44 |
Mirabella-répa-almadzsem | 46 |
Narancs-citromlekvár | 38 |
Narancs-citromzselé | 55 |
Pezsgőlé ribizlivel | 39 |
Rebarbara-málnadzsem | 58 |
Ribizli-cseresznyezselé | 37 |
Ribizlidzsem Camparival | 33 |
Ribizli-őszibarackzselé | 34 |
Ribizlizselé | 47 |
Szilvalekvár | 48 |
Szőlőzselé mentával | 59 |
Zöld passiógyümölcsdzsem szilvával | 54 |
Befőzés különleges fortéllyal | 60 |
Édes-savanyú paprika és paradicsom | 70 |
Földközi-tengeri savanyúság | 72 |
Körte, másképpen | 70 |
Különleges meggykompót | 73 |
Pikáns dinnye | 71 |
Chutney-k, szószók, ketchupok | 74 |
Ananászchutney | 78 |
Mangochutney | 80 |
Paradicsom-paprikaketchup | 82 |
Paradicsom-paprikaszósz | 79 |
Provánszi mártás | 81 |
Szilvás hagymaketchup | 83 |
Zöldségszósz | 78 |
Savanyúságok | 84 |
Ecetes bab | 90 |
Ecetes tarka paprika | 90 |
Ecetes uborka | 91 |
Ecetes uborka cukkinivel | 94 |
Eltett juhsajt | 94 |
Fűszeres cékla | 92 |
Paradicsom ecetben eltéve | 94 |
Tarka vegyes savanyúság | 92 |
Alkoholban eltett gyümölcsök és likőrök | 96 |
Alma és ananász Calvados-ban | 105 |
Áfonya konyakban | 101 |
Dinnye ginben | 102 |
Eperlikőr | 103 |
Narancslikőr | 102 |
Pfalzi konyakos birsalma | 101 |
Rumos fazék | 104 |
Szederlikőr | 103 |
Szilva és dió Armagnac-ban | 103 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.