1.062.058

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A patisszon termesztése

Szerző
Grafikus
Lektor
Budapest
Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 60 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-231-090-x
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal, ábrákkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

A patisszon élelmiszer-gazdasági jelentősége7
A patisszon származása és elterjedése9
A patisszon biológiai és általános jellemzői10
Növénytani leírása10
Fajták11
Beltartalmi értéke15
Termesztési értéke15
Piaci értéke16
Biológiai értéke17
A patisszon szaporításának technológiája20
Helybevetése24
Palántanevelése28
Kiültetése31
A patisszon termesztéstechnológiája33
Területkiválasztás33
Talajművelés34
Tápanyagellátás35
Öntözés35
Növényvédelem37
Gyümölcsszedés38
A patisszon felhasználása40
Friss felhasználás41
Konzerválás45
Gyorsfagyasztás47
Ajánlás48
A patisszon magtermesztése49
Fajtaleírás51
Szelektálás53
Betakarítás53
Feldolgozás55
Felhasznált és ajánlott irodalom59

Dr. Nagy György

Dr. Nagy György műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Nagy György könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A patisszon termesztése A patisszon termesztése A patisszon termesztése
Állapot:
950 ,-Ft
5 pont kapható
Kosárba