kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Interprotein Fehérje- és Biotechnológiai Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 64 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-02-4635-x |
Megjegyzés: | Fekete-fehér fotókkal illusztrálva. |
Előszó | 5 |
Mit érdemes tudni a csicsókáról? | 9 |
A csicsóka származása, elterjedése, népgazdasági jelentősége | 9 |
A csicsóka leírása, fajtái, termesztésének lehetőségei | 13 |
Csicsóka a kisüzemben, a hobbikertekben | 23 |
Kistermelők véleménye a csicsókáról | 23 |
Hogyan termesztjük a csicsókát? | 25 |
Csicsóka a nagyüzemekben, nagyüzemi integrációban | 31 |
A termesztés módjai, elhelyezés a vetésforgóban | 31 |
A csicsókatermesztés technológiája | 35 |
A csicsóka mint takarmánynövény | 39 |
A leveles szár takarmányértéke | 39 |
A csicsókagumó takarmányértéke és etetése | 40 |
A csicsóka mint vadtakarmány | 42 |
A csicsóka szerepe a népélelmezésben és gyógyításban | 43 |
A csicsókagumó, a belőle készíthető ételek előnyei | 43 |
A csicsókasűrítmény használhatósága | 43 |
Újabb lehetőségek | 45 |
Csicsókából készíthető diétás termékek, ételreceptek | 47 |
A csicsóka ipari feldolgozása | 47 |
Csicsóka ételreceptek | 54 |
Hol lehet csicsóka vetőgumót vásárolni? | 64 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.