1.061.259

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A szarvasmarhahús-termelés jelentősége és komplex fejlesztése

Szerző
Budapest
Kiadó: Mezőgazdasági és Élelmezésügyi Minisztérium
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 31 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Néhány fekete-fehér fotóval.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az utóbbi években a szarvasmarha-tenyésztés fejlesztésére viszonylag jelentős anyagi eszközök kerültek felhasználásra, amelyek következményeként mind a termelés színvonala, mind az állomány... Tovább

Előszó

Az utóbbi években a szarvasmarha-tenyésztés fejlesztésére viszonylag jelentős anyagi eszközök kerültek felhasználásra, amelyek következményeként mind a termelés színvonala, mind az állomány elhelyezése javult. Ennek ellenére az ágazat jövedelmezősége a mezőgazdasági nagyüzemek nagy részében egészen az utóbbi időkig kedvezőtlen, veszteséges volt. Vissza

Tartalom

A szarvasmarha-hízlalás főbb mutatói 4
Tartástechnológia 8
Nagyüzemi eredmények 11
Hízlalás jászlas karámban 12
Takarmányozás 14
Abrakos hízlalás 14
Szilázsra alapozott hizlalás 17
Melléktermékek gazdaságos felhasználása 17
Takarmányok tárolása 18
Fehérjepótló anyagok jelentősége 20
Szakosítás és koncentráció 20
Műszaki fejlesztés 22-31
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem