A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Tejipari technológia I.

Pasztőrözött tejféleségek, ultrapasztőrözött készítmények, tartósított készítmények és fagylaltok gyártása

Szerző
Szerkesztő
Lektor
Budapest
Kiadó: Mezőgazdasági Könyvkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 195 oldal
Sorozatcím: Élelmiszeripari szakmunkáskönyvtár
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-230-227-3
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Ajánljuk e kötetet az élelmiszeriparban dolgozó szakmunkásoknak, betanított munkásoknak abból a célból, hogy szakmai ismereteiket bővítsék, műveltségüket növeljék. Legyenek könyveink tudásuk gyarapításának forrásai, munkájuknak hasznos segítői. Szeretnénk, ha a kötetekből ügyes kis kézikönyvtárat gyűjtenének össze, amely szakmai munkájukban megbízható iránytű lenne.
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Dr. Ketting Ferenc

Dr. Ketting Ferenc műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Ketting Ferenc könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem