1.062.618

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Vegetáriánus főzőtanfolyam

Olajok, zsírok, cukrok

Szerző
Budapest
Kiadó: Advent Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 43 oldal
Sorozatcím: Új életforma
Kötetszám: 2
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Néhány fekete-fehér ábrával illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Ebben a füzetben a főzőtanfolyam vezetője egy vázlatot talál, ami kiegészíthető, bővíthető tetszés szerint. Minden alkalomra úgy kell felkészülni, hogy a csoport együtt el tudja készíteni az ételt,... Tovább

Előszó

Ebben a füzetben a főzőtanfolyam vezetője egy vázlatot talál, ami kiegészíthető, bővíthető tetszés szerint. Minden alkalomra úgy kell felkészülni, hogy a csoport együtt el tudja készíteni az ételt, olyan receptet kell választani, amihez a lehetőségek adottak, pl.: gáztűzhely, edények, tányérok, kés, villa, kanál, egyéb eszközök, stb. Az ételek úgy is bemutathatók, ha a főzőtanfolyam vezetője otthon elkészíti a bemutatandó ételt és a csoporttal ismerteti a műveleteket. Azonban a közös munka öröme, az együtt elkészített étel közös elfogyasztása semmivel sem pótolható. Vannak még jó videofilmek, ill. dia képek is, amiket a lehetőséghez képest alkalmanként be lehet mutatni. A program öt alkalomra épült, ami tetszés szerint bővíthető. Azonban aki a főzőtanfolyam vezetésére vállalkozik, alaposan készüljön fel, ugyanis akkor igazán jó egy alkalom, ha gördülékeny és nem erőltetett.
Alkalmanként egy dietetikus szakember, belgyógyász, vagy egészségügyi dolgozó meghívása emelheti a főzőtanfolyam színvonalát. Itt azonban ügyelni kell arra, hogy akit meghívunk az elkötelezett híve legyen az egészséges életmódnak!
Sok sikert, finom ételeket, örömteli együttlétet és jó étvágyat kívánunk! Vissza

Tartalom

1. alkalom: A vegetáriánus táplálkozás előnyei, hátrányai
2. alkalom: Az egészséges életmód nyolc alaptörvényének ismertetése
3. alkalom: A magvak szerepe táplálkozásunkban. Szénhidrátok
4. alkalom: A zsírok szerepe a táplálkozásban
5. alkalom: Gyakorlati tanácsok vegetáriánusoknak
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Vegetáriánus főzőtanfolyam Vegetáriánus főzőtanfolyam
Állapot:
1.240 ,-Ft
6 pont kapható
Kosárba