1.062.345

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Gyümölcsök és főzelékek konzerválásának kézikönyve

Az ipar és háztartás részére

Szerző
Budapest
Kiadó: "Pátria" Irodalmi Vállalat és Nyomdai R.T.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 308 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 15 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Általános alapismeretek1
A főzelékek és gyümölcsneműek eltévedésénél egyaránt alkalmazott művelek, eszközök, tartányok40
Előírások a főzelékeknek Appert-eljárással való eltevésére93
A főzelékneműek tartósítása tejsavas erjedéssel. Sóval való eltevés (Lesózás)110
Ecetben eltett főzelékek128
A különböző gyümölcskészítmények és azok előállításának lényege. Édesító szerek142
Nyers gyümölcslevek, mustok, szörpök előállítása198
A különböző gyümölcsök feldolgozásának előírásai222
A főzelékek és gyümölcsök szárítása262

Dr. Hérics-Tóth Jenő

Dr. Hérics-Tóth Jenő műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Hérics-Tóth Jenő könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem