kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Műszaki Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 39 oldal |
Sorozatcím: | Technikumi szakköri füzetek |
Kötetszám: | 3 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Tankönyvi száma: 5007/383. Fekete-fehér ábrákkal illusztrált. Megjelent 760 példányban. |
Az élelmiszerek élvezeti értéke | 1 |
Az élelmiszerek élvezeti értékének jelentősége | 2 |
Illat, aroma, zamat | 4 |
Az ízérzetek osztályozása | 5 |
Az íz- és zamatanyagok eredete | 6 |
Ízesítés és ízszerelés | 7 |
Az étvágy; az ízesítés célja | 8 |
Élelmiszereink ízesítő, zamatosító szerves vagyületei és vizsgálatuk | 9 |
Az ízesítő, zamatosító anyagok | 9 |
A mesterséges ízesítők felosztása jellemző alkatrészük szerint | 10 |
Az ízesítő és zamatanyagok vizsgálata | 12 |
Fizikai vizsgálatok | 12 |
Kémiai vizsgálatok | 14 |
Az egyes ízesítő, zamatosító vegyületek jellemzői, előfordulása, előállítása, felhasználása | 18 |
Esszenciák laboratóriumi előállítása | 32 |
Felhasznált irodalom | 38 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.