kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Élelmiszeripari Ipargazdasági és Üzemszervezési Intézet |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött papírkötés |
Oldalszám: | 130 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 29 cm x 20 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Fekete-fehér ábrákkal, kihajtható mellékletekkel. |
Zöldséggel töltött paprika (zakuszka) gyártás | 1 |
A zakuszka ismertetése | 1 |
A zakuszkagyártáshoz felhasznált nyersanyagok előkészítése és az ennek során keletkező veszteségek | 5 |
A gyökérfélék előkészítése | 10 |
Az új előkészítő vonal | 10 |
A gyökérelőkészítő vonal összeállításánál javasolt változtatások | 12 |
Az új gyökérelőkészítő vonal átbocsátóképességének meghatározása | 16 |
A gyökérféleségek pároláshoz szállítása | 20 |
A zakuszkatöltelék párolása, hagyma pirítása, hüvely előkészítés | 24 |
Üveg előkészítés | 28 |
Felöntőlé készítés és betöltés. Olaj utántöltés | 35 |
A paprikahüvelyek töltése és üvegbe helyezés. A gyártószalag | 38 |
Az üvegek zárása, mellékmunkák, sterilezés | 46 |
Összefoglalás, termelékenység | 53 |
Zöldborsó konzervgyártás | 53 |
A zöldborsókonzervgyártás ismertetése | 54 |
A technológiai előírások és a gyártási folyamat | 56 |
A nyersanyaggal kapcsolatos problémák | 60 |
A borsószemek osztályozása, minőségi előírások | 74 |
A gyártóvonalak kapacitásának vizsgálata | 86 |
A gyártóvonalak berendezéseivel kapcsolatos racionalizálási javaslatok | 89 |
A gyártóvonalak nyersanyaggal és kiszerelési göngyöleggel való ellátása | 92 |
Létszám és termelékenység alakulásának vizsgálata | 92 |
Zöldbabkonzerv-gyártás | 104 |
A gyártmány rövid ismertetése | 104 |
A gyártási folyamat | 106 |
A zöldbab feldolgozóvonal kapacitása | 108 |
A zöldbabkonzervgyártó vonal előkészítő részének elrendezése | 113 |
A zöldbabfeldolgozó vonal további részei | 123 |
A dolgozó létszám alakulása | 127 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.