kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Gödöllői Agrártudományi Egyetem Vezetői- és Továbbképző Intézet |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 51 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 29 cm x 21 cm |
ISBN: | |
Az élelmiszer előállítás általános szabályai | 1 |
Az élelmiszeripari tevékenység engedélyezése | 2 |
Az élelmiszer előállítás belső, üzemi önellenőrzése | 4 |
Élelmiszeripari nyersanyag higiéniai megfelelősége | 5 |
Ételmérgezések, ételfertőzések, kórokozók | 8 |
Élelmiszer előállítás tárgyi feltételei | 13 |
Az élelmiszer előállítás folyamata | 17 |
Tisztítás fertőtlenítés | 19 |
Élelmiszer előállítás személyi feltételei | 27 |
Élelmiszer előállítók körében előforduló foglalkozási megbetegedések | 31 |
Az egyes iparágak legfontosabb higiéniai követelményei | 32 |
Állatvágás és húsfeldolgozás | 32 |
A tej ipari feldolgozása | 36 |
Az élelmiszer tartósítása, konzervgyártás | 39 |
Sütő és tésztaipar | 42 |
Kenyér és péksütemény előállítás | 43 |
Száraztészta gyártás | 45 |
Édesipari termékek | 47 |
Cukorkák és hasonló nagy szénhidráttartalmú készítmények | 48 |
Édesipari tartós készítmények | 48 |
Asztalt és cukrozott gyümölcsök, szárítmányok | 49 |
Jégkrém, parfé | 50 |
Az élelmiszer előállítást és az élelmiszer előállításban résztvevő személyeket érintő legfontosabb jogszabályok és rendeletek jegyzéke | 51 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.