1.067.339

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Értékesítés a vendéglátásban

Szerző
Budapest
Kiadó: Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskola
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 141 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Tankönyvi száma: F-401.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

I. A vendéglátóipart értékesítés és szolgáltatás formái, módszerei.................4
1. A vendéglátói pari értékesítés és szolgáltatás alapfogalmai........................4
2. Értékesítési módok..........................................................................................5
3. Az értékesítési formák...................................................................................12
4. Vendéglátóipari szolgáltatások....................................................................17
5. Üzletkörök és üzlettípusok...........................................................................23
II. A vendéglátóipart értékesítés és szolgáltatás tárgyi feltételei.................32
1. Az üzlet épülete és környezete.....................................................................32
2. A vendégforgalom helyiségeinek kialakítása és berendezése.................35
III. A vendéglátóipari értékesítés, a szolgáltatás személyi feltételei.................49
1. Az értékesítés és a szolgáltatás munkakörei..............................................49
2. Alkalmassági feltételek..................................................................................51
3. Szervezeti felépítés.......................................................................................52
4. Személyi kapcsolatok....................................................................................54
5. Az értékesítés és a szolgáltatás dolgozóinak gazdasági kapcsolatai.................56
6. Az értékesítés és a szolgáltatás dolgozóinak létszámmeghatározása és munkaerő-beosztása.................58
IV. A vendéglátóipar üzleti választékának kialakítása és közlésének módszerei.................65
1. A választékkal szemben támasztott követelmények..................................65
2. A választékközlés módszerei........................................................................68
V. A vendéglátóipari üzletek osztályba sorolása és árképzése.................85
1. A vendéglátóipari üzletek osztályba sorolása............................................85
2. Az árak.................86
VI. A folyamatos üzemeltetés szervezése.............................................98
Hagyományos értékesítés szervezése............................................................98
Az önkiszolgáló értékesítés szervezése.......................................................110
Az automataértékesítés szervezése..............................................................113
Az üzleti szolgáltatások szervezése..............................................................113
VII. Az alkalmi és szezonális üzemeltetés szervezése.......................121
Társasrendezvények szervezése...................................................................121
A házon kívüli üzemeltetés szervezése.........................................................133
Szezonális üzemeltetés szervezése...............................................................138

Dr. Csizmadia László

Dr. Csizmadia László műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Csizmadia László könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem