kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | HL Stúdió Bt. |
---|---|
Kiadás helye: | |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 128 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 15 cm x 11 cm |
ISBN: | 963-214-830-4 |
Előszó | 7 |
Bevezetés | 10 |
Az Atkins-féle táplálkozási szemlélet négy szakaszának rövid áttekintése | 15 |
A könyv használatáról | 17 |
Útmutató az adagok kiszámításához | 19 |
Élelmiszer-kategóriák | 21 |
Italok | 21 |
Kenyerek, pékáruk, kekszek | 27 |
Gabonapelyhek és gabonaszeletek | 33 |
Palacsinták, pirítósok és reggeli péksütemények | 37 |
Gyümölcsök | 40 |
Tojások és sajtok | 46 |
Tej, tejszínek, vajak és joghurtok | 49 |
Édesítőszerek, dzsemek és szirupok | 53 |
Mártások, szószok és páclevek | 56 |
Fűszerek és ízesítőszerek | 60 |
Zsírok, olajok és salátaöntetek | 63 |
Levesek | 66 |
Halak, kagylók és rákok | 70 |
Marha-, sertés- és bárányhúsok | 74 |
Szárnyasok | 78 |
Olajos magvak | 82 |
Zöldségek | 84 |
Gabonamagvak, tészták és rizsételek | 92 |
Babok, hüvelyesek és tofu | 96 |
Desszertek | 99 |
Édes tészták és piték | 104 |
Ropogtatnivalók, sütemények és cukorkák | 108 |
Sütéshez használt termékek | 114 |
Éttermi étkezések | 116 |
Gyorséttermek | 122 |