kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Műszaki Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 182 oldal |
Sorozatcím: | Felsőfokú Élelmiszeripari Technikumi jegyzet |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 17 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Tankönyvi száma: 490509. |
Bevezetés | 3 |
Nyersanyagok | 5 |
Az élelmiszerek hőtechnikai tulajdonságai | 5 |
Növényi származásu nyersanyagok | 16 |
Zöldségfélék | 19 |
A káposzta és rokonai | 21 |
Gyümölcsök | 51 |
Állati származásu nyersanyagok | 90 |
Nagy vágóállatok husa | 91 |
Baromfik | 111 |
Vadon élő állatok | 114 |
Hidegvérü állatok | 116 |
Tojás | 117 |
Tej és tejtermékek | 122 |
Egyéb élelmiszerek | 130 |
Kenyér és sütemény | 130 |
Bor és pezsgő | 131 |
Sör | 132 |
Gyümölcslevek | 135 |
Margarin | 136 |
Csokoládé | 137 |
Fagylalt | 139 |
Jégkrém | 140 |
Félkész- és készételek, kész ebédek | 141 |
Segédanyagok- és csomagolóanyagok | 145 |
Segédanyagok | 145 |
Csomagolás | 147 |
Levegő, víz és más üzemanyagok | 156 |
Levegő | 156 |
Viz | 163 |
Hütőközegek | 165 |
Sóoldatok | 170 |
Szigetelő anyagok | 171 |
Kenőolajok | 176 |
Fertőtlenítő szerek | 178 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.