Kiadó: | SZAB Kémiai Szakbizottsága |
---|---|
Kiadás helye: | Szeged |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 94 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 17 cm |
ISBN: | |
Dr. Gábor Miklósné: Tejföl fehérjetartalmának spektrofotometriás meghatározása az ultraibolya tartományban | 5 |
Dr. Nehéz Rudolf: Adatok gabonafélék szemtermése fehérjetartalmának meghatározásához közvetlen lugos desztillációval | 17 |
Gáspár Péterné: Adalékok a Sarudi-féle hidrogén-peroxidos roncsolásos fehérje meghatározáshoz | 26 |
Dr. Selmeeci György, Dr. Téren József, Dr. Aczél Attila: Tapasztalatok aflatoxionos élelmiszerekből történő kimutatásával kapcsolatban | 32 |
Dr. Selmeci Göyrgy, Dr. Aczél Attila: Kumarin rétegkromatográfiás félkvantitatív meghatározása dohányból | 42 |
Dr. Aczél Attila: Rétegkromatográfiás módszerek alkalmazása az élelmiszertudományban a hazai szakirodalom alapján | 50 |