kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Belkereskedelmi Továbbképző Intézet |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 177 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | A könyv 500 példányban készült. |
A diétás ételek készítésének és kiszolgálásának szakmai és közegészségügyi feltételei | 5 |
A vendéglátóiparban kiszolgáltatható diéták ismertetése | 12 |
Cukorbetegek étrendje | 12 |
Az étrend általános előírásai | 12 |
Az ételek elkészítésénél különös figyelmet igénylő ételkészítési eljárások | 14 |
A cukorbetegek részére ajánlott napi ebéd | 16 |
Útmutató az étrendben készített receptekhez és technológiai leírásukhoz | 17 |
Receptek | 18 |
Táblázatok | 33 |
Energiaszegény étrend | 37 |
Az étrend általános előírásai | 37 |
Az ételek elkészítésénél különös figyelmet igénylő ételkészítési eljárások | 38 |
Ebédajánlat egy napra | 41 |
Útmutató az étrendben készített receptekhez és technológiai leírásukhoz | 43 |
Receptek | 44 |
Táblázatok | 58 |
Zsírszegény étrend | 60 |
Az étrend általános előírásai | 60 |
Az ételek elkészítésénél különös figyelmet igénylő ételkészítési eljárások | 61 |
Ebédajánlat egy napra | 65 |
Útmutató az étrendhez készített receptekhez és technológiai leírásukhoz | 66 |
Receptek | 67 |
Táblázatok | 80 |
Nátriumszegény (sószegény) étrend | 82 |
Az étrend általános előírásai | 82 |
Az ételek elkészítésénél különös figyelmet igénylő ételkészítési eljárások | 83 |
Ebédajánlat egy napra | 85 |
Útmutató az étrendben készített receptekhez és technológiai leírásukhoz | 87 |
Receptek | 88 |
Táblázatok | 102 |
Kímélő étrend | 106 |
Az étrend általános előírásai | 106 |
Az ételek elkészítésénél különös figyelmet igénylő ételkészítési eljárások | 107 |
Ebédajánlat egy napra | 110 |
Útmutató az étrendben készített receptekhez és technológiai leírásukhoz | 111 |
Receptek | 112 |
Táblázatok | 125 |
Tárgymutató | 129 |
A tápanyagtáblázat használatának ismertetése | 133 |
Hazai élelmianyagok tápanyagtartalma | 136 |
Irodalomjegyzék | 178 |