1.062.428

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Diétás finomságok

Fotózta
Szeged
Kiadó: Elektra Könyvkiadó
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 48 oldal
Sorozatcím: 1x1 konyha
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-615-5679-20-9
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Egyszerű receptjeink a mindennapi főzéshez nyújtanak segítséget ugyanakkor jól használhatók családi vagy baráti összejövetelek alkalmából rendezett ünnepi étkezésekhez is. Az ínyencek számára is... Tovább

Előszó

Egyszerű receptjeink a mindennapi főzéshez nyújtanak segítséget ugyanakkor jól használhatók családi vagy baráti összejövetelek alkalmából rendezett ünnepi étkezésekhez is. Az ínyencek számára is tartogatunk meglepetéseket. Receptjeinkben összefonódik a gasztronómia és a kímélő, az egészséges konyha, az étkezés nyújtotta örömök és a kiegyensúlyozott étkezési szokások.
Legyen salátáról vagy levesről, húsról, zöldségről vagy halról szó, receptjeink segítségével változatossá tehetik étrendjüket, vagy ha éppen arra vágynak, megváltoztathatják étkezési szokásaikat.
Ez a kiadvány mindazoknak szól, akik szeretnék megőrizni vagy visszanyerni alakjukat. Azoknak, akiket aggasztanak a fölösleges kilók. Az egészség megőrzésének egyik legfontosabb eszköze a mind mennyiségi (kalóriákban mérhető), mind minőségi szempontból kiegyensúlyozott étrend.
Fogyáskor csökkentenünk kell a napi kalóriafogyasztást, ügyelve arra, hogy emellett étrendünk kiegyensúlyozott maradjon. Az embernek életfunkciói fenntartásához a táplálék szolgáltatta energiára föltétlenül szüksége van. A kalória mértékegység, melynek segítségével felbecsülhetjük mind az egyén szükségleteit, mind pedig a táplálékok energiatartalmának értékét. A szervezet energiaszükséglete egyénenként változó, függ a nemtől és a tevékenység jellegétől is. Vissza

Tartalom

Előszó 2
Az étkezés összetevői 3
Vörös káposzta friss kecskesajttal 4
Taboulé 5
Almás sárgarépa-saláta 6
Zöldfűszeres mártás 7
Könnyű vinaigrette-mártás 7
Bolgár uborkasaláta 8
Parajsaláta 9
Spárga leves 10
Pásztorleves 11
Breton leves 12
Cukkinileves 13
Mezei leves 14
Halleves 15
Chili con carne 16
Húsosfazék (pot-au-fen) 19
Meleg tormás mártás 19
Töltött káposzta 20
Pacal caeni módra 21
Szárnyasmáj provence-iasan 22
Pirított borjúmáj 23
Bazsalikomos nyúl 24
Nyúl sárgarépával 25
Omlett spanyol módra 26
Baszk piperade 27
Gombával töltött fürj 29
Kacsamell áfonyásan 30
Pulyka comb sütőben 31
Ördögcsirke 32
Fűszeres göngyölt szárnyas 33
Tintahal breton módra 34
Tőkehalszeletek fóliában 35
Tonhal magyarosan 36
Rombuszhal sütőben 37
Zöldséges békacomb 38
Párolt sertés curryvel 40
Sertéssült tejesen 41
Narancsos sertéssült 42
Citromos sertéslapocka 43
Padlizsán cigányosan 44
Borsikás bab 45
Spárga kemencében 46
Tejfölös sárgarépa 47
Csokoládékrém tálkákban 48
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem