1.067.325

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Diéta a vendéglátásban

Kímélő ételek

Szerző
Szerkesztő
Lektor
Budapest
Kiadó: Magánkiadás
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 109 oldal
Sorozatcím: Szíveslátás=Vendéglátás
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Tárgymutató az ételreceptekhez6
Előszó9
Bevezető12
Alapvető tudnivalók a kímélő étrendről15
Mit szabad és mit nem szabad fogyasztani a kímélő étrendben?20
A kímélő ételek készítésénél alkalmazható eljárások26
A nyersanyagok kiválasztása27
Előkészítés27
Az ételkészítés alapműveletei28
Egyéb ételkészítési műveletek29
Tálalás34
Kímélő étrend-ajánlatok36
Receptek és technológiai leírások a kímélő ételekhez39
Útmutató39
Levesek41
Húsételek52
Húspótlók64
Főzelékek, köretek, mártások68
Saláták80
Tészták, édességek, gyümölcsös készítmények84
A tápanyagtáblázat használatának ismertetése95
Táblázatok98
Hazai élelmianyagok tápanyagtartalma98
Élelmianyagok rosttartalma105
10-20 g fehérjét tartalmazó élelmianyagok és élelmiszerek107
A gyakrabban használt nyersanyagok eszközökkel történő mérése108
Különféle tevékenységek energia-(kalória-) szükséglete109
Irodalomjegyzék110
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem