1.062.058

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Die mälzerei

A malátafőzés/A malátakészítés kémiája és fiziológiája

Szerző
Leipzig
Kiadó: Verlag von Otto Spamer
Kiadás helye: Leipzig
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 150 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

A könyv 22 szöveghez fűzött ábrával és egy 8 képes melléklettel magyarázza el a malátafőzés folyamatát, valamint az árpamag felépítését, annak változásait a növekedési folyamatnál.
Mezőgazdaság, haszonnövények, malátafőzés, sörfőzés.

Dr. Konrad Schneider

Dr. Konrad Schneider műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Konrad Schneider könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem