1.058.304

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Die geheimen Rezepte der besten Restaurants Frankreichs

Szerkesztő
Fordító
Bern-Stuttgart
Kiadó: Hallwag Verlag
Kiadás helye: Bern-Stuttgart
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 568 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 25 cm x 13 cm
ISBN: 3-444-10216-X
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Ein Kochbuch, mit dem jedermann bislang sorgsam gehütete Rezepte der berühmten, vom Guide Michelin mit Sternen bedachten f ranzösischen Restaurants selber zubereiten kann. Ein Reiseführer, der dem Gourmet die kulinarischen Genüsse aller Régiónén Frankreichs in mehr als 200 Restaurants erschliefit. Ein Nachschlagewerk der groEen f ranzösischen Küche, zu dem die bedeutendsten Küchenchefs ihre besten Rezepte beigesteuert habén. ©

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem