1.062.077

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Desszertek

Főzőiskola ínyenceknek

Szerkesztő
Fordító
Budapest
Kiadó: Vince Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott papírkötés
Oldalszám: 64 oldal
Sorozatcím: Le cordon bleu
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 21 cm
ISBN: 963-9192-12-0
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A világ leghíresebb főzőiskolája, a Cordon Bleu nevű intézet receptjeit adja közre ez a sorozat kezdőknek és konyhaművészeknek. Azoknak a fogásoknak a leírásait gyűjtötték össze, amelyek elegánsak, mégis egyszerűek, és nem utolsósorban könnyen elkészíthetőek. A gyönyörű képek még vonzóbbá teszik ezeket a szakácskönyveket, arra csábítanak, hogy elkészítsük, az asztalra varázsoljuk a finom falatokat, ámulatba ejtsük családunk tagjait vagy vendégeinket.
A Cordon Bleu főzőiskola konyhafőnöke a hétköznapi vagy ünnepi étkezések méltó befejezéséül szolgáló, finomabbnál finomabb édességek széles skáláját kínálja az egyszerű bundás almától a franciák habkönnyű palacsintafelfújtjáig, az amerikaiak habos citromtortájától az angolok almás sarlottjáig. Egyik jobb, mint a másik. Meleg nyári napokon pedig válogassunk a vaníliafagylalt, a rakott gyümölcs, a grapefruit sorbet és társaik között.

Tartalom

Amerikai almás lepény 6
Créme brülée 8
Meleg narancsfelfújt 10
Gyümölcskocsonya 12
Grapefruit-sorbet 14
Meleg csokoládéfánk 16
Francia almatorta 18
Vaníliafagylalt 20
Tejszínes-gyümölcsös sütemény 22
Csokoládéhab narancslikőrrel 24
Vajas panettone-puding 26
Fűszeres körte narancsvajjal 28
Meleg gyümölcsfelfújt 30
Bajor vaníliapuding 32
Mandulás rebarbaratorta 32
Habos tejberizs 36
Bécsi almás rétes 38
Clafouti 40
Fagyasztott málnafelfújt 42
Habos citromtorta 44
Crépe Suzette 46
Burgundi granita 48
Madártej 50
Almás sarlott 52
Piszkekrém 54
Kabinet-puding 56
Rakott gyümölcs 58
Alma bundában 60
Palacsintafelfújt 62
Tanácsok és tippek 64
Tárgymutató 64
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Desszertek Desszertek Desszertek Desszertek
Állapot:
1.540 ,-Ft
8 pont kapható
Kosárba