1.055.283

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Desszertek

A császármorzsától a csokoládékrémig

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor
Fotózta

Kiadó: Holló és Társa Könyvkiadó
Kiadás helye: Kaposvár
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 62 oldal
Sorozatcím: Könnyen, gyorsan, finomat
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 16 cm
ISBN: 978-963-684-566-7
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Minden jó, ha vége jó. Mindenkinek, aki nem akar várni, és akinek tulajdonképpen az édes vég a fő, valóra válik az álma: válogatásunk a legjobb desszertekből és édes főételekből egyetlen kívánságot sem hagy teljesítetlenül. Csak a bőség zavarával kell megküzdenie: inkább hűvös csokoládéparfét, ínycsiklandozó barackos gombócot vagy édes rizottót enne? Klasszikus vagy szokatlanul újszerű - minden recept egyszerűen és különösebb fáradság nélkül elkészíthető. Profi szakácsaink tippjei és trükkjei segítségével pedig rögtön kezdődhet az édes élet!

Tartalom

Gyakorlati tippek
Gyümölcsök és tésztafélék - kitűnő választás, egyszerű elkészítés4
Finom krémek és fagylaltok - a kis különbségek5
Tippek és trükkök6
Alapvető hozzávalók - a tejszíntől a tojásokon át a cukorig és a vaníliáig7
Receptek
Könnyű és gyümölcsös8
Clafoutis fügével9
Piros zselé vaníliamártással10
Gyümölcssaláta mandulával12
Alma-körte kompót12
Gyümölcssaláta bulgurral13
Gyümölcssaláta kuszkusszal13
Nektarinleves14
Kivi gránátalmával14
Szilvagratin fahéjmártással16
Rebarbara tojáshabbal18
Sült alma18
Krémes és tejszínes20
Málnakrém babapiskótával21
Csokoládéhab22
Creme brulée narancsmártással24
Áfonyás joghurtkrém25
Panna cotta26
Csokoládékrém26
Gesztenyekrém26
Csokoládépuding földicseresznyével28
Írós krém30
Zabaglione eperrel30
Tiramisu32
Rebarbarakompót34
Kávés csokoládékrém34
Fő, hogy édes legyen36
Édes bundás zsemle nektarinnal37
Császármorzsa38
Almás palacsinta40
Túrós palacsinta40
Barackos gombóc málnapürével42
Burgonyanudli szőlővel44
Daragombóc mákkal44
Kölesfelfújt joghurtmártással46
Narancsos felfújt49
Csokoládéfelfújt49
Vaníliás tejberizs50
Édes polenta50
Rizottó fenyőmaggal51
Kása rebarbarával51
Jéghideg csábítás52
Fagyasztott sajtkrém53
Semifreddo csokoládémártással54
Őszibaracksörbet56
Málnás granita57
Pálcás szederjégkrém57
Csokoládéparfé bogyósgyümölcs-salátával58
Extra
Receptmutató60
Impresszum62
10 biztos tipp: az élvezetes desszertek sikerének garanciája64
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem