1.060.487

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Chinese Regional Cooking

The art and practice of the world's most diverse cuisine

Szerző
New York
Kiadó: Mayflower Books
Kiadás helye: New York
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 224 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 27 cm x 20 cm
ISBN: 0-8317-1263-5
Megjegyzés: Színes fotókkal és illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

The perfect book for every cook who wants to master the art of Chinese cooking. Now the many exotic joys of authentic Chinese cooking can be enjoyed by all. Chinese Régiónál Cooking provides the most complete rangé of information available on each aspect of Chinese cooking: ingredients, step-by-step cooking techniques, the best way to arrange and serve food, intriguing tips on herbs and tea, and an incredible variety of recipes! Specially-taken full color photographs support detailed explanations of the distinctive schools: Peking (Mandarin), Shanghai, Sichuan, Canton, plus dozens of lesser-known regions which have completely different and unusual traditions. Deliciously tempting dishes for all occasions - Peking duck, Lotus-leaf pancakes, Sweet and sour pork, Plum-blossom and snow, Bird's nest soup, Won't stick three ways, and so much more! Chinese Régiónál Cooking is destined to become the classic cook book on one of the world's most delightful culinary experiences.

Tartalom


Vissza

Deh-Ta Hsiung

Deh-Ta Hsiung műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Deh-Ta Hsiung könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem