A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Decanter 2008. november

World's best wine magazine - V. évfolyam 11. szám

Szerző
Szerkesztő
Lektor
Budapest
Kiadó: Hamu és Gyémánt Magazinkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 82 oldal
Sorozatcím: Decanter
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: További szerzők a kötetben. Színes fotókkal illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Eszencia
Emberek, akikre kíváncsiak vagyunk, történetek és tárgyak, amikre rácsodálkozunk
38 Ízek és képek
Koltai Lajos operatőr-rendezőt a tarcali Tokajicum Borházba vittük. A látvány és a borok is elbűvölték.
80 Amiért élek
Szászi Endre megjárta a talponálló kocsma pultját és a helyi üzemet is, mire eljutott saját bioborászatáig...
Dugóhúzó
Tesztek, borvidékek, trendek - ajánló 58 borról, 4 kávéról, 25 csokoládéról
16 Újdonságok
A szerkesztőségünkbe érkezett palackokból kiválasztottuk a legjobbakat, hogy önöknek ajánlhassuk - ezúttal számos négycsillagos kiváló borral!
30 Édesek és kedvesek
Természetes édesborok tesztje Tokajból és az ország már borvidékeiről.
62 Kávészünet
Csokoládékat és kávékat párosítottunk ínyenceknek és habzsolóknak
Borvilág
Vélemények, élmények, elemzések
7 A Finesz nyomában
A Decanter hazai kiadásának főszerkesztője szüret előtt, hegy alatt...
8 Borok, emberek, stílusok
Aki publikál, azt támadják is - ezzel mi is szembesülünk. Romsics László írása.
44 Az elefántcsonttoronyból
Andrew Jefford az fejtegeti, hogy mi a borszakíró szerepe - a tömegeknek írjon tömegborokról vagy a keveseknek megadatott ritkaságokról?
48 Létezik-e a magyar megmondóember?
Borszakírók és Decanter-előfizetők válaszolnak.
52 Fehér kesztyűben
A világ Magyarországon missziót teljesítő diplomatái szüretelnek a boglárlellei Garamvári-birtokon.
56 Hogy készül a fehérbor?
Lépésről lépésre megmutatjuk - mert megnéztük, végigkövettük.
60 Chateau Boudoir
Egész novemberi számunkat a szőlőnek, a bor születésének szenteltük - kivéve e két oldalt, mert ez a elrettentés helye...
68 Én és a bor: Presser Gábor
A zenész borról, istenadta pálinkáról, koncertekről...
70 Én és a bor: Sebestyén bornaplója
Amikor egy egri legyőzi egész Burgundiát, és amikor egy elzászi felfedi minden titkát.
Kalandozás
Hol vacsorázzunk, hova utazzunk, mit főzzünk, mit kóstoljunk és mivel?
20 " Ki gépen száll fölébe..."
Victoria, Ausztrália legnevesebb borvidéke helikopterből.
24 Isteni ízjáték
Az ausztrál mellett egy közelebbi úti célt is javaslunk: az olasz Valpolicella könnyed és fajsúlyos borokat is kínál.
26 Duchemin étterembe megy
Dubai a luxus és csillogás világa - vagy mégsem minden fénylik annyira?
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem